ÖĞRENCİLER POLİS ABİ VE ABLALARINI UNUTMADI

ÖĞRENCİLER POLİS ABİ VE ABLALARINI UNUTMADI
Samsun Özel Artı Bilim Ortaokulu öğrencileri huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı olan Polis abi ve ablalarını unutmadı. 

Okul Müdürü Habib Alan, Müdür Yardımcısı İlyas Kaynar ve özellikle polis çocukları olan bir grup öğrenci ile birlikte kuruluşunun 174’üncü yıl dönümü münasebetiyle Emniyet Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğüne giden öğrenciler Müdürlükteki polis abi ve ablalarının günlerini kutladıktan sonra, Samsun Personel Emniyet Şube Müdürü Harun Gökduman ile Emniyet Müdürü Ertan Kartal’a çiçek takdiminde bulundu. Emniyet Müdürleri de gelen öğrencilere çikolata ikramında bulunarak nazik ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

img-5231.jpg

BİRLİKTE HAREKET EDECEKLER
Türk polis teşkilatının 174’üncü kuruluşu nedeniyle okul Müdürlüğü ile emniyet müdürlüğü arasında önümüzdeki eğitim öğretim yılını kapsayan genel anlaşma ve 10-30 Nisan 2019 tarihlerinde tüm polislerimizin çocuklarına uygulanmak özere özel eğitim indirim anlaşma mutabakatı yapılarak polislerimizin yararlanması kararı alındı. Öğrenciler polislik mesleğine ilgilerinin arttığı ve polislik mesleğinin ve polislerin sevecen tavırlarının kendilerinde olumlu intibalar uyandıklarını ifade ettiler. Ayrıca Türk polis teşkilatının 174’üncü kuruluş yıldönümünü kutlayan Okul Müdürü Habib Alan  ve öğrenciler ise, Emniyet Müdürlerimize ve tüm Emniyet mensuplarına görevlerinde başarı dileklerinde bulundular.
Köksal Öner

img-5232.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.