Öğrenciler Hünerlerini Sergiledi

Öğrenciler Hünerlerini Sergiledi
Özel Farklı Kültür ve Eğitim Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisi dün Piazza AVM'de açıldı. Öğrenciler ve Öğretmenler 28 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan sergiye tüm Samsun halkını davet ediyor.

AÇILIŞA KATILIM YÜKSEKTİ

Piazza AVM'de 3. kattaki Sanat Galerisi'nde yapılan sergi açılışına, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgi İşlem Eğitim Teknolojileri Şube Müdürü Sebahattin Göktürk, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı Gündüz Ölmez, İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mevlüt Seyhan, Ömer Okuyucu, İsmail Kirendibi, Özel Farklı Kültür ve Eğitim Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Dağdeviren, Okul Kurucuları, öğretmenleri ve öğrencileri ve aileleri katıldı.

70 ÖĞRENCİNİN KATKILARIYLA HAZIRLANDI

2014-2015 yılında açılan Özel Farklı Kültür ve Eğitim Anadolu Lisesi toplamda 145 öğrenciye hizmet veriyor. Çocuklara sanat sevgisini aşılamayı çabalayan okul tarafından, 70 öğrencinin katkılarıyla hazırlanan sergi 28 Mayıs tarihine kadar açık kalacak.

"HEDEFİMİZ İLK ÜÇE GİRMEK"

Özel Farklı Kültür ve Eğitim Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Dağdeviren hedefleri üzerinde çalıştıklarını belirterek, "Biz her alanda başarılı olmayı hedefleyen bir okuluz. Hedefimiz okulumuzu Türkiyede ilk üç lise arasına sokmaktır. Bunun için de kurumsallaşacağız. Öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte amaca ulaşabilmek için çok ağır bir çalışma içerisindeyiz başaracağımıza inanıyoruz. Öğrencilerime bu güzel eserlerini oluşturdukları için teker teker teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.  Onur EMİRZA -Haber İlan-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.