ÖĞRENCİ KONSEYİ YAŞLILARI YALNIZ BIRAKMADI

ÖĞRENCİ KONSEYİ YAŞLILARI YALNIZ BIRAKMADI
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Samsun Büyükşehir Huzur Evini ziyaret etti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü sebebiyle Samsun Büyükşehir Huzur evinde yaşayan yaşlılara ziyaret gerçekleştirdi. Öğrenci Konseyi Başkan’ı Muhsin Oğul’un gerekli izinleri aldığı ziyarete Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı Muhammet Koçhan ile Yönetim Kurulu Üyesi Onur Şen katıldı. 

 

'ONLARA DEĞERLİ OLDUKLARINI HİSSETTİRMEK İSTEDİK'

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı Muhammet Koçhan ,”Bizler Öğrenci Konseyi olarak, sadece Üniversitemiz öğrencilerine ilgili etkinliklere yönelmiyoruz. Üniversitemizin bulunduğu bu güzel şehir olan Samsun ile Üniversitemiz arasında köprü kurmaya çalışıyoruz. Bugün 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve bizler Öğrenci Konseyi olarak, şehrimizde bulunan yaşlıları hatırlamak ve onlara değerli olduklarını hissettirmek istedik. Çünkü bizler geçmişimizi bilmezsek geleceği göremeyiz, burada yaşayan büyüklerimiz bizlerin geçmişidir” dedi

 

Muhammet Koçhan, ziyaret için gerekli izinleri alan Öğrenci Konseyi Başkanı ve bu özel günde ziyareti beraber gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu Üyesi Onur Şen’e teşekkürlerini sundu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.