ÖĞENCİ ÜYE YEREL KURULTAYI

ÖĞENCİ ÜYE YEREL KURULTAYI
Makine Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Öğrenci Üye Yerel Kurultayı düzenledi

Öğrenci Üyelerin taleplerini ve Oda-Öğrenci Üye örgütlenmesinin sorunlarının ele alındığı “Öğrenci Üye Yerel Kurultayı”  Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Konferans Salonunda gerçekleştirildi.


Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Öğrenci Üye Yerel Kurultayı’na; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri ve Makine Mühendisliği Bölümlerinde eğitim öğretim alan Öğrenci üyeler katılmıştır.

 

Kurultayda açılış konuşması yapan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Öğrenci Üyesi Doğancan Üzüm; “Mesleğimizin icrası adına okul hayatımız ve iş hayatı arasındaki geçecek olan süreçte okulumuzun yanı sıra, bizlerin bilgi birikim ve donanımlarını artırma çabası içerisindeki Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Öğrenci Üye Yerel Kurultayı’nda “Eğitim ve Örgütlenme” ana başlıklarında; “Bilimsel Eğitim” ve “Daha İyi Bir Gelecek İçin Eğitim” alt başlıkları görüşüldü.

 

Yapılan Yerel Kurultay sonrası oluşan görüşler “11 Mart 2017 tarihinde Ankara’da yapılacak olan Öğrenci Üye Kurultayı 2017” de gündeme getirilecek.

Öğrenci Üye Yerel Kurultayı ile ilgili basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan “Öğrencilerimizin gelecekte yer alacakları iş yaşamına hazırlıklı olarak başlayabilmesini önemsiyoruz. Rekabetin yoğun yaşandığı, farkındalık yaratabilen ve donanımlı olanın önünün açık olduğu iş yaşamında öğrencilerimizin almakta oldukları rutin eğitimin yanı sıra yabancı dil eğitimlerine ağırlık vererek ikinci hatta üçüncü yabancı dile sahip olabilmek için uğraş vermeleri gerektiğini, tasarım ve inovasyon kabiliyetlerini geliştirmeye yönelik eğitimlere yönelmeleri gerektiğini” söyleyerek “ MMO Samsun Şube olarak Öğrenci Komisyonumuzla koordineli olarak öğrenci üyelerimizin mesleki ve sosyal gelişimine yönelik çalışmalara devam edeceğiz” dedi. Emrah Şahin

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.