OFOEDU'YU ÜZECEK GELİŞME

OFOEDU'YU ÜZECEK GELİŞME
Yeni sezon öncesi Sporotot Süper lig ekiplerinden Antalyaspor ile anlaşması an meselesi olan Ofoedu'ya Akdeniz temsilcisinden üzecek bir haber geldi.

 

ADIM ADIM ANTALYASPOR'A  
2015-2016 sezonunda Samsunspor ile yaşadığı sorunlar nedeniyle taraftarlar tarafından istenmeyen adam olarak ilan edilen ve sezon içersinde Anltayaspor ile flört ettiği iddialarını Ülkesindeki bir Spor sitesine yaptığı açıklamalarla adeta itiraf eden golcü oyuncu Ofoedu’ya Antalyaspor’dan kötü haber geldi. Kırmızı beyazlı forma ile harkikalar yaratan Ofoedu ve Mbilla ikilisi Antalyaspor forması ile yeniden bir araya gelemeyecekler. 

HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ 
2014-2015 sezonunda Mbilla ile Samsunspor formasını beraber terleten ve bir çok maçta attıkları gollerle Kırmızı beyazlı ekibi sırtlayan bu ikili Antalya’da yeniden bir araya gelemeyeceği belirtildi. Akdeniz ekibinden yapılan açıklamaya göre Sezon başında Samsunspor’dan transfer edilen 27 yaşındaki Mbilla Etame’nin 1 milyon Euro bonservis bedeliyle satış listesine konduğu öğrenildi. Bu haberin ardından Mbilla ile yeniden aynı takımda forma giymek isteyen Ofi’nin hayallerinin suya düştüğü iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum