OFOEDU SUSKUNLUĞUNU BOZDU !

OFOEDU SUSKUNLUĞUNU BOZDU !
Samsunspor'un bu sezon en sorunlu oyuncularından olan ve son maçta taraftarlardan büyük tepki gören Ofoedu Ülkesinin yerel bir internet sitesinde önemli açıklamalarda bulundu.

 


HAYALLERİME KAVUŞTUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM 
Kırmızı beyazlıların golcü oyuncusu Ofoedu Ülkesindeki bir spor sitesine açıklamalarda bulundu. Antalya'yı ve Antalyaspor'u çok sevdiğini belirten Ofoedu şunları söyledi,"Türkiye'de son iki senedir çok iyi sezon geçirdim ve 10'dan fazla gol attım. Ben Türkiye'de gerçekten çok mutluyum. Antalyaspor'a transfer olarak hayallerime nihayet kavuşacağım ve Süper lig'de oynayacağım. Daha iyi olmak için çalışmalarıma devam edeceğim" 

 

ANTALYASPOR'DA DAHA İYİ OLACAĞIM
Gelecek sezon daha iyi olacağını belirten Samsunspor'un bu sezon en sorunlu oyuncularının başında gelen Ofoedu,"Son iki sezon çok iyi bir performans sergileyerek gollerimle kendimi Türkiye'de isbatladım. Ancak bununla yetinmeyeceğim. Antalyaspor'da da en iyi şekilde çalışarak gollerime devam edip daha iyi yerlere gelmek için çalışmalarıma ara vermeyeceğim. Bana güvenen ve destek olan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum