OFOEDU RİZE YOLUNDA

OFOEDU RİZE YOLUNDA
Yeni sezon öncesi Antalyaspor'a imza atması beklenen Ofoedu'nun bir diğer Sportoto Süper lig ekiplerinden olan Çaykur Rizespor ile 3 yıllık anlaşma sağlayacağı belirtildi.

 

 

HAYALLER ANTALYA GERÇEKLER RİZE 
Geçtğimiz sezon Samsunspor'un sorunlu futbolcusu olarak ilan edilen Chico Ofoedu yeni sezon öcnesi yaklaşık 1 yıldır beklediği Antalyaspor ile anlaşma hayali suya düştü. Akdeniz ekibinin Başkanı Gültekin Gencer'in Başkanlık görevini bırakacağını açıklamasının ardından Ofoedu konusunada açıktlık getirdi. Dün Antalyaspor tesislerinde Basın açıklaması yapan Kırmızı beyazlıların eski Başkanı gencer Ofoedu ile yapacakları anklaşmayı iptal ettiklerini resmen duyurdu. 

BAŞKAN YOKSA BENDE YOKUM DEDİ 
Kendisinin Antalyaspor'da Başkanlık görevinin bırakması nedeniyle Ofoedu'nun Sportoto Süper lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile temasa geçtiğini belirten eski Başkan Gencer,"Yaklaşık 1 yıldır görüştüğümüz Ofoedu gelecek sezon Başkanlık görevimde olmayacağım için Antalyaspor'a gelmekten vazgeçti." dedi. Bu gelişmelerin ardından Karadeniz ekibine imza atmasını beklnen Chico Ofoedu'nun Çaykur Rizespor ile yıllık 600 bin euro'ya 3 yıllık anlaşma sağlayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.