OFOEDU ESES'DE !

OFOEDU ESES'DE !
Son iki sezon'da Kırmızı beyazlı forma ile attığı goller ve oynadığı futbolla büyük beğeni kazanan Ofoedu Ptt 1.lig'in yeni ekiplerinden Eskişehirspor ile her konuda anlaşma sağladı.

 

 

 


İki sezondur Samsunspor forması ile harikalar yaratan, attığı goller ve gösterdiği performans ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Ofoedu geçen sezon Sportoto Süper Lig'den Ptt 1.lig'e düşen ve yaptığı transferlerle yeni sezon öncesi parolasını şampiyonluk olarak belirleyen Eskişehirspor ile her konuda anlaşma sağladı. Ofi öncei gün Eskişehirspor'un kamp yaptığı tesislere gidere Kırmızı siyahlı Yöneticiler ile masaya oturdu ve her kondua anlaşma sağladı. 


Özellikle geçen sezon Samsunspor'un en gözde oyuncularından biri olarak bilinen ancan Teknik direktör Ümit Özat ile yaşandığı sıkıntılar nedeniyle takıma birtürlü uyum sağlayamayarak Kırmızı beyazlı Kulüpte beklentilerin altında bir sezon geçiren Ofoedu yeni sezon öncesi Antalyaspor'a transferi kesin gözüyle bakılmasının ardından Akdeniz ekibinde Başkan ve Yönetimin görevi bırakması sonrası yıldız futbolcu bu kez de bir diğre Sportoto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile anılmaya başlamıştı. 

Ancak Karadeniz ekibinin Teknik direktörü Hikmet Karaman'ın tüm ısrarlarına rağmen Rize Yönetimi bu oyuncu ile anlaşma sağlayamamış ve Ofoedu sürpiriz bir şekilde Ptt 1.lig'de kalmaya karar vererek ligin yeni ekiplerinden Eskişehirspor ile el sıkıştı. Bu gelişmelerin ardından geçen sezon Samsunspor'un en sorunlu oyuncularının başında yer alan Ofoedu'nun yeni takımı olan Eses'de nasıl bir performans sergiliyeceği ise şimdiden merak konusu oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum