ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite konularında "Resim ve Slogan" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

YETENEKLERİNİ YARIŞTIRDILAR
Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Hareketli Yaşam Kurulu kararı doğrultusunda, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite konularında, 2015-2016 1'inci Eğitim Döneminde başlatılan, Resim ve Slogan yarışmasına; okul öncesinden 345 resim, ilkokullardan 284 resim, Ortaokullardan 305 slogan katıldı.

ÇEŞİTLİ ÖDÜLLER VERİLDİ
Yapılan elemeler sonucunda,  Atakum Gençlik Merkezinde ödül  töreni düzenlendi. Dereceye giren resim ve sloganlar Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çeşitli ödüller verildi. Ödül törenine Samsun Halk Sağlığı Müdür Vekili Erdinç Özoğlu, Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Aksoy, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürleri, Samsun Spor İlçe Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.Köksal  ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.