Ödüller Sahiplerini Buldu...

Ödüller Sahiplerini Buldu...
TSO Geleneksel Ödülleri sahiplerini buldu

Tarım, inşaat gibi çeşitli kategorilerde ödül alan Antalyalı işletmecilerle beraber, turizm sektöründe de Türkiye’ye 58 Milyon 906 bin dolar döviz kazandıran Özaltın Otel İşletmeleri (Gloria Hotels&Resorts) A.Ş. konaklama tesisleri kategorisinde ilk sırada ödülünü aldı.
Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Gloria Otelleri sahibi Nuri Özaltın ödül vesilesi ile; ‘Ülkemize en çok döviz getiren konaklama şirketi olmamız bizi hem onurlandırıyor hem gururlandırıyor. Zira bu ödül bize yaptığımız yatırımların ne kadar doğru olduğunu, Gloria Otellerinde verdiğimiz yüksek hizmet kalitesinin, Avrupalı misafirlerimiz nezdinde ne kadar benimsendiğini gösteriyor. 

Biz Özaltın Ailesi olarak, her zaman yüksek kaliteli ve kalıcı değerlere yatırım yaptık. Ve bugün görüyoruz ki yaklaşık 20 yıldır en üst seviye de misafir memnuniyetiyle hizmet vermeye devam eden Gloria Otellerimiz Antalya’mızın döviz kaynağı olmuştur. Bu bizler için büyük mutluluktur. ‘dedi.

Törende sırasıyla TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Karakuş, MHP Antalya Milletvekili Prof.Dr. Ahmet Selim Yurdakul, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu birer konuşma yaptı. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.