ODA BAŞKANLARI VE STK’LARLA BİR ARAYA GELDİ

ODA BAŞKANLARI VE STK’LARLA BİR ARAYA GELDİ
Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş., meslek oda başkanları ve sivil toplum kuruluşları (STK) ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Samsunspor sevgisi ile Samsunspor’a fayda sağlamak adına birlikte yapılabilecek projelerin masaya yatırıldığı toplantıda gelecek ile ilgili öneriler ve yol haritaları konuşuldu.

ss1-7820.jpg

Çok faydalı geçen toplantının sonunda STK ve meslek odalarının temsilcileri Samsunspor için maddi ve manevi her organizasyon için ellerinden gelen tüm fedakarlığı göstereceklerini belirtirken, tüm katılımcılar yapılan organizasyonun ve benzerlerinin tekrar yapılması ve fikir alışverişinin artarak devam etmesi temennisinde bulundular.

ss1-7822.jpg

Sheraton Hotel’de düzenlenen toplantıya Yılport Samsunspor Kulüp Müdürü Soner Soykan, Stadyum Operasyon Müdürü Mehmet Altan ve Reklam ve Pazarlama Müdürü Tuğba Kocaeli’nin yanı sıra Sheraton Hotel Genel Müdürü Onur Bıyıklı, Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Cevat Öncü, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, Makine Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Samsun Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru, 6. Bölge Samsun Eczacı Odası Başkanı Ecz. Onur Ferhat Karaca, Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öztekin, Samsun Noter Odası Başkanı Türkay Tezir ve Samsun Dişhekimleri Odası Başkanı Alper Dilek katıldı. 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.