O ÜÇ PUAN SAMSUN'A GELECEK!

O ÜÇ PUAN SAMSUN'A GELECEK!
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesini lider Keçiörengücü'nün bir puan arkasında 55 puanla ikinci sırada sürdüren Yılport Samsunspor bugün saat 15:00'da Kastamonuspor 1966'ya konuk olacak.

Önceki haftayı 3-1'lik Bodrumspor galibiyetiyle geçen Yılport Samsunspor, bu kez deplasmanda hanesine 3 puan yazdırmak için saat 15:00'da başlayacak, zirve yarışını yakından ilgilendiren kritik müsabakada Kastamonuspor 1966   ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-beyazlı ekipte tek hedef galip gelerek, olası Keçiörengücü puan kaybıyla birlikte liderlik koltuğuna yerleşmek . Kırmızı-beyazlı ekip ligin ilk devresinde evinde ağırladığı Kastamonuspor 1966 karşısında Taner Taşkın yönetiminde sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmıştı.

mac-manset-(3).jpg

17 GOL ATTI 11 GOL YEDİ
Yılport Samsunspor ligde bu sezon 3-0'lık hükmen Gaziantepspor maçı hariç deplasmanda çıktığı 12 maçta 6 galibiyet elde ederken 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip filelere 17 gol atıp kalesinde 11 gol gören Yılport Samsunspor'un deplasman  karnesinde 20 puanı bulunuyor. Kırmızı-beyazlı ekip son deplasman mücadelesinde Ankara Demirspor'u 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

mac-manset-(5).jpg

EVİNDE 2 KEZ YENİLDİ  
Yılport Samsunspor'u konuk edecek olan Kastamonuspor 1966, bu sezon ligde evinde oynadığı maçlarda iyi bir grafik çizdi. Kendi taraftarları önünde yalnızca 2 defa yenilen Kastamonuspor, 2 beraberlik alırken 8 kez ise sahadan galibiyetle ayrıldı. Evinde oynadığı son 2 maçı kazanan Kastamonuspor, geçen deplasmanda Bayrampaşa'yı 3-1'lik skorla geçti. 51 puanla 5.sırada bulunan Kastamonu ekibi, Yılport Samsunspor'u devirip aradaki farkı eritmek istiyor.

antrrenman-(3)-001.jpg

KESTANLIOĞLU DÜDÜK ÇALACAK
Bugün Gazi Stadı'nda saat 15.00’da başlayacak olan mücadeleyi İzmir bölgesi hakemi olan Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. Daha önce 9 kez Yılport Samsunspor’un oynadığı resmi maçlarda görev alan Kestanlıoğlu’un orta hakem olarak yönettiği 5 maçta kırmızı-beyazlı ekip 2 kez mağlup olurken, dördüncü hakem olarak çıktığı maçta ise 2 galibiyet, 2’de beraberlik yaşadı. Bu maçlarda Yılport Samsunsporlu oyuncular 28 sarı kartla cezalandırılırken rakip takım oyuncuları 25 sarı kart, 2’de kırmızı kart gördü.

mac-manset-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.