O TRASNFERİNDEKİ GERÇEKLER GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

O TRASNFERİNDEKİ GERÇEKLER GÜN YÜZÜNE ÇIKTI
Kırmızı beyazlı takımdan olaylı bir şekilde ayrılarak Osmanlıspor'a trasnfer olan Aminu Umar2ın trsnferindeki tüm gerçekleride Divan Kurulu yaptığı incelemeler ve tutulan raporlarla gün yüzüne çıktı.

 


AVUKAT SUÇLAMALARI REDDETMEDİ 
Samsunspor'da olaylı bir şekilde kulüpten ayrılan ve sırra kadem basaran Osmanlıspor'a transfer olan Aminu Umar'ın trasnferinde yaşanan gelişmeler hakkında Kırmızı beyazlıların Divan Kurulu Başkanı Sadi Subaşı açıklamalarda bulundu. Tuttukları raporu Samsunspor Yönetimine ilettiklerini belirten Başkan Subaşı,"Ortak noktada suçlanan kişi kulüp Avukatıydı. Kendisiyle yaptığımız görüşmede kendisine sorduğumuz zamanda kendisininde çok fazla reddetmedi. Bir Hukukcu olarak bu kadar ağır suçlamalara mağruz kalmanıza rağmen niye gerekli açıklama yapmadınız dedik. Bu sorumuzada çok olumlu bir cevap almadık." diye konuştu. 


KAYSERİ ERCİYESPOR BAŞKANI İLE GÖRÜŞME YAPILDI 
Umar ve Kulüp Avukatı'nın Erciyespor Başkanı ile İstanbul'da bir araya geldiklerini belirten Divan Kulu Başkanı Subaşı,"Ancak sezon içersinde Kulüp Avukatı sayın Çağlar'ın Umar ile birlikte kulübün haberi olmadan İstanbul'da Kayseri Erciyespor Başkanı ile bir görüşme yapıyor. O dönemki Başkan Emin Kar Erciyespor Başkanını arıyor ve soruyor. Kayseri Başkanının Kar'a verdiği cevap ise Umar'ı yakına birisinin getirdiği yönünde oluyor. Umar'a bir kulüpten ve Ankaraspor'dan teklif geliyor. Dönemin Başkanı Emin Kar ise 2 Milyon euro getirin Umar'ı alın dediği belirtiyor." dedi.  


PARA ALDI İMZA ATMADI 
Umar'ın bu dönemde serbest kalması için alt yapı hazırlandığını belirten Başkan Subaşı,"Bu arada Umar'ın serbest kalmasının zemini hazırlanıyor. Bolu maçı öncesi Umar Yönetimden para istiyor para yoksa maça çıkmam diyor. Yönetim parayı Teknik driektör Erhan Altın vasıtası ile Umar'a veriyor. Yönetim parayı Umar'ın aldığına dahil imza atmasını istiyor. Ancak Umar imza atmayınca o dönemli Kulüp Avukatı ise zaten 30 bin euro alacağı var onları alında atar diyor. Ancak o imza atılmadı için Umar para alamadığı beyan ederek bedelsiz olarak Osmanlıspor'a trasnfer oluyor" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum