O TEKNEYİ YAKTILAR

O TEKNEYİ YAKTILAR
Samsun'un Bafra ilçesinde Sarıköy Mahallesi Gıcı Gölü'nde 11 Ocak Pazar günü teknenin batması sonucu 7 kişi donarak can vermişti.

Cumartesi günü Samsun İl Jandarma Alay Komutanlığı, Bafra Jandarma Komutanlığı ekipleri ile vefat edenlerin yakınları ve vatandaşların yardımı ile batan tekne gölden çıkartılarak kenara çekildi. Tekne faciasında ölen Bafra ilçesinde bağlı Bakırpınar Mahallesinden Dursun Namlı, Bilgin Namlı ve Yunus Emre Erol'un acılı aileleri ve arkadaşları, kendilerine jandarma tarafından teslim edilen 7 kişiye mezar olan tekneyi, bu sabah olay yeri olan Gıcı Gölü'nden 2 kilometre uzaklıktaki Aybedir Adası mevkiinde benzin dökerek yaktılar.

Tekne faciasında ağabeyi Dursun Namlı ve yeğenleri Bilgin Namlı, Yunus Emre Erol'u kaybeden Bakırpınar Mahallesi sakinlerinden Aziz Namlı, "Geçtiğimiz Pazar günü yaşadığımız talihsiz bir olay sonucu batan tekne 7 kardeşimize mezar olmuştu. Biz de bize teslim edilen tekneyi bu sabah Metin Namlı, Şerafettin Namlı, Recep Ali Demir, Nazım Ünlü ile birlikte Gıcı Gölü'nden 2 kilometre uzaklıkta bulunan Aybedir Adası mevkisine getirerek üzerine benzin dökmek suretiyle yaktık. Hiç olmazsa artık bu tekneyi gözümüz görmesin, çocuklarımız etkilenmesin, acılarımızı hafifletmek için yaktık. Tekneden artan demir aksamlarını ve motorunu ise göle atarak yok edeceğiz. Allah'ım bir daha hiç kimseye böyle acı göstermesin." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.