O TARAFTARLAR KONUŞTU

O TARAFTARLAR KONUŞTU
Samsunspor’a gönül veren ve bu sezon Kırmızı beyazlı ekibi hiç bir deplasman mücadelesinde yalnız bırakmayan taraftarlar Elazığspor-Samsunspor maçında yaşanan olaylarla ilgili ilk kez konuştular.

BİZ KİMSENİN ADAMI DEĞİLİZ 
Kırmızı beyazlı taraftarlar suskunluğunu bozdu. Samsunspor’a gönül veren ve bu sezon Kırmızı beyazlı takımı gittiği hiç bir deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlar Elazığspor-Samsunspor maçında yaşanan olaylarla ilgili Teknik direktör Osman Özköylü’nün yaptığı açıklamalar sonrası sessizliklerini bozarak konuyla ilgili açıklamada bulundular. Taraftarlar yaptıkları açıklmada şunları söylediler;“Bizler samsunspor sevdalıları olarak her deplasmanda olduğu gibi takımımızı elazığ deplasman ip ndada yalnız bırakmayarak tribünde yerimizi aldık. Osman Özköylü hocanın maçtan sonraki yaptığı maç değerlendirmesinde ve samsundaki yerel basına verdiği demeçler bizleri bu açıklama yapma gereği kanaatine vardırırdı. Bizler için kendisini elazığ da maçın son 20-25 dakikasında kendisini istifaya davet edip küfür ettiğimizi söyleyen osman hoca kendisine kamuoyu yaratma peşinde olup bizleri günah keçisi ilan etmektedir."

TEK SEVDAMIZ SAMSUNSPOR 
Elazığspor maçının 87. dakikasından sonra protestolara başladıklarını belirten taraftarlar;"Kaldı ki bizler maçın 87. Dakikasına kadar tek bir istifa tezahüratı yapmayıp futbolcularımızın etkilenmesini istemedik ve de ağzımızdan bir tek küfür dahi çıkmamıştır bunlar yayıncı kuruluş TRT ve elazığ spor büro kamera kayıtlarından da tesbit edilebilir. Bizleri kendisine karşı kiralık tutulmuş taraftar gibi kamuoyuna gösterme çabasını şiddetle kınıyor olup kimsenin adamı olmadığımızı sadece ve sadece samsunspor sevdalısı taraftarlar olduğumuzu hatırlatmak isteriz. Bizler kilometrelerce yol katedip adanademirspor maç öncesi gittiğimiz otelden kibar bir şekilde futbolcuların motivasyonu bozulmasın diye kovan syn Özköylü hocaya tek bir kelime bile söylemeyip kamuoyu ile paylaşma gereği duymamıştık hocamız ve takım zarar görmesin diye Bizler ailemize ayırmadığımız zamanı hafta sonlarını sehrimizin en önemli markası olan samsunsporumuza ayırırken tabiki yeri geldiği zaman tepkimizi hakaret derecesine varmadan göstereceğiz cahil insanlar değiliz.yaptığın işte elestileri kabul edemiyorsan çamur at izi kalsın mantığı ile de hareket etmemesini sen bileceksin sayın Özköylü hoca. Bizler sen olmadan öncede buradaydık sen gittikten sonrada burada olacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum