O NİYE ALINMADI?

O NİYE ALINMADI?
Üç Rektör Yardımcısı gözaltına O ise hâlâ NEDEN GÖZALTINA ALINMADI?

     15 Temmuz darbe teşebbüsü ardından altmış civarında öğretim üyesi açığa alındı. Geçtiğimiz hafta yapılan operasyonlar sonucunda da üçü eski Rektör Yardımcısı olmak üzere kırkın üzerinde öğretim üyesi gözaltına alınmış olmasına rağmen bunlara görev veren dönemin Rektörü Hüseyin Akan’ın hâlâ daha gözaltına alınmamış olması kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

                     YOKSA BİZİM GAZETE PATRONU MU ATADI BUNLARI?

        Gözaltına alınan eski Rektör Yardımcılarını atayan eski Rektör bu zevatla yıllarca çalışmış olmasına rağmen hâlâ daha ne açığa alındı, ne de gözaltına alındı. Akan’ın ellerini kollarını sallayarak gezmesi akıllara acaba bu eski Rektör Yardımcılarını ve Yüksek Okul Müdürlerini bizim gazetenin patronu mu atadı da Hüseyin Akan’a kimse bir şey yapmıyor sorusunu getirdi.

                                                       ARKASINDA KİMLER VAR?

      Eski Rektör Akan’ın sekiz yıllık icraatlarında FETÖ çetesine onca ön verip OMÜ’yü Paralelcilerin yuvası haline getirmiş olmasına rağmen hakkında en ufak bir işlemin yapılmamış olması arkasında kimlerin olduğu sorusunu akıllara getirmekte. Kültür Bakanı Nabi Avcı ile dünür olan Akan’a Bakan Avcı’nın mı sahip çıktığı sorularını da akıllara getirmekte. Ahmet Ufuk ERKAN

 

l

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum