O FUTBOLCULAR ŞİMDİ BİN PİŞMAN

O FUTBOLCULAR ŞİMDİ BİN PİŞMAN
Samsunspor'da sezonun sona ermesinin ardından alacakları nedeniyle Kulübü TFF'ye eden futbolcular hem Yönetime hemde sezon başından bu yana kendilerine en yakın isim olan Sportif Direktör Coşkun Zeren'e karşı mahcup oldukları belirtildi.

 


PİŞMAN OLDULAR AMA 
Kırmızı beyazlılar'da sezonun sona ermesinin ardından alacakları nedeniyle Kulübü TFF'ye eden futbolcular hem Yönetime hemde sezon başından bu yana kendilerine en yakın isim olan Sportif Direktör Coşkun Zeren'e karşı mahcup oldukları belirtildi. Sezonun sona ermesinin ardından Başkan Tutu ve Yönetimden haber beklemeden Samsunspor Kulübünün alacakları nedeniyle TFF'ye şikayet eden Canber, Hasan, Murat ve N'diaye'nin Yönetimin devam etme kararı almasının ardından şikayet ettikleri için pişman oldukları ve Özellikle Başkan Tutu ve Sportif Direktör Zeren'e karşı mahcup oldukları belirtildi. 


TARAFTARLAR TEPKİLİ 
Bu oyuncuların tümüne ödeme yapan Yönetim tüm olumsuzluklara dur dedi ve 4 futbolcunun'da yuvada kalmasını sağladı. Öte yandan Cas'ın 1 Temmuz'da kararını açıklayacak olması ve cevabın olumlu yönde gelmesi taktirin'de Samsunspor'un transfer cezası kalmış olacak. Cezanın kalkması durumda ise Kulübü TFF'ye şikayet eden oyuncular hakkında durum değerlendirilmesi yapılması bekleniyor. Taraftarlar ise bu oyunculara kulübün zor gününde sırt çevirlmeleri nedeniyle büyük tepki göstermişlerdi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum