NURULLAH ASLANIM BENİM

İçerideki oynadığı son iki maçta rakiplerine 4'er gol atarak galip gelmiş bir  Afjet Afyonspor'la oynadık. Rakip ligin son iki sırasına demir atmış Hacettepe ve Şanlıurfaspor'u iç sahada rahat yenmiş ve bu hava ile karşımıza çıktı.

Afjet Afyon bize karşı da iyi hazırlandığını oynadığı futbol ve yaptığı mücadele ile göstermiştir. Maçı kısaca  değerlendirelim ilk yarısı orta alan mücadelesi ve  her iki takımda top kayıpları  gol pozisyonsuz tatsız ,tuzsuz geçti .  

İkinci yarıya İrfan Buz  hoca aynı kadro ile devam etti. Hata yapanın kaybedeceği  bir maç izledik ki son haftaların formda futbolcusu Bahattin Köse'nin çok zekice rakibin geri pasını takip etmesi sonucu öne geçtik. 

Formda olan futbolcu her zaman oyun içinde zekasını çalıştırır. Golü attık yattık hani bize gelen takımlara kızıyorduk yatıyorlar diye biz de maçın son bölümlerinde aynı yatma işini biraz abarttık... Neden? Forvetlerimiz adam kovalamadı, rakip tüm defansı ile şuursuzca üstümüze geldi, kontra yakaladığımızda ise final paslarını veremedik ve ikinci golü yapamadık. 

Böyle olunca Afjet Afyon tüm hatları ile iyice  bastırdı. Bu sefer de kalede saki  duruşu yaptığı kurtarışları ile kalecimiz Nurullah sahneye çıktı  Aferin Nurullah hep böyle. ASLANIM BENİM...

Defansımızda yerinde kritik  müdahaleleri ile hata yapmayınca galip geldik. Geçen sezon böyle maçlar çok oynadık ya berabere veya kaybettik artık tecrübeliyiz.  Bu sezon bu  tip kötü oynadığımız maçları da  kazanabileceğimizi gösterdik.

Saygılar....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR