NURİ ASAN TESİSLERİNDE İSTİFA SESLERİ

NURİ ASAN TESİSLERİNDE İSTİFA SESLERİ
Kırmızı beyazlıların bu aksaşm Nuri Asan Tesislerinde gerçekleşen antrenmanda ilginç bir olay yaşandı...

 

 Bir grup Samsunspor taraftarları Kırmızı beyazlıların antrenmanına gelerek önce Engin Korukır'ı istifaya davet ettiler, daha sonrasında ise futbolculara tezahürat yaparak destek verdiler. 


50 KİŞİLİK GRUP TESİSLERDE PROTESTO 
Samsunspor'un Sivasspor ile yapacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıkları dünde Nuri Asan Tesislerinde gerçekleştiği esnada antrenmanın ortalarına doğru ilginç bir olay yaşandı. Yaklaşık 50 kişilik Samsunspor atkılı ve formalı bir grup tesislere gelerek Teknik direktör Engin Korukır'ı istifaya davet ettiler. Yaşanan bu olay sornası neye uğradıklarını şaşıran Teknik heyet uzun süre bu şok olayı üzerlerinden atamazken aynı taraftar grubu Samsunspro'lu futbolculara ise destek dolu tezahüratlarda bulundular. Yaşananlar sonrası Teknik heyetin nasıl bir karar alacağı ise şimdiden kamuoyunda merak konusu oldu. 

 


TAKIMA DESTEK, KORUKIR'A İSTİFA ÇAĞRISI
Bu durum karşısında şaşkına dönen ve Korukır'ın moralinin bir hayli bozulduğu gözlerden kaçmadı. Teknik direktör Engin Korukır'ı istifaya davet eden taraftarlar daha sonrasında ise futbolcuları çağırarak Sivasspor maçı öncesi takıma destek verdiler. Kırmızı beyazlı oyuncular ise destek sonrası taraftarlara teşekkür ettiler ve antrenmana kaldıkları yerden devam ettiler. Yapılan istifa çağrısı sonrası iki Polis aracının Nuri Asan Tesislerine gelmesinin ardından her hangi bir gerginlik yaşanmadan taraftarlar Tesislerde ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum