“Nöbetçi milletvekilinin sevdiği haber nasıl olur!…”

Haberin “Başlığı”: “Halk Günü bu mu? şeklinde değil…

“İşte Halk Günü Böyle Olur…” şeklinde olur…

 

“Haberi” ise şöyle devam etmelidir…

 

***

“İŞTE HALK GÜNÜ BÖYLE OLUR…”

Ak Parti İl Teşkilatı'nın uygulamaya koyduğu nöbetçi milletvekili uygulaması büyük rağbet görerek, vatandaşın derdi ile ilgilenmek veya problemlere çözüm bulmak amacı ile başlatılan uygulama Samsunlular tarafından takdirle karşılandı.

 

 *  “Vatandaşın En Önemli Sorunu İşsizlik Değil…”


Vatandaşın en önemli sorununun işsizlik olmamasına rağmen “işsizlikle mücadele” etmek için “kolları sıvayan” milletvekilleri kendileri için “milletvekilleri iş sorunu olanlar bize gelmesin diyor” şeklinde iddiada bulunanlara ateş püskürerek, bu iddiada bulunanları toplumda nifak tohumları ekmekle suçladılar. Milletvekillerinin,   “iş sorunu olanlar bize gelsin”  demeleri halkın yoğun ilgi ve sevgisine neden oldu.


 *  “Halk Gününde Yüzlerce Kişinin Sevgi Gösterisi…”


Geçtiğimiz hafta nöbetçi milletvekilinin nöbet tuttuğu esnada partiye yüzlerce vatandaş ve partilinin geldiği ve hepsinin de probleminin çözüldüğü bildirildi.


 *  “Neden Gitmeyelim?...”

 

Vatandaşlara halk gününe neden bu kadar çok ilgi gösterdikleri sorulunca, “Ziyaretine gittiğimiz nöbetçi milletvekili sorunumuzu “çözerse” neden gitmeyelim, bizim sorunlarımızı çözen böyle milletvekillerine ihtiyacımız var” diye konuştular.


 *  “Vekillerimizin Seçim Öncesi de Seçin Sonrası da Telefonları Hep Açık…”


Milletvekillerinin bir kısmının seçildikten sonra cep telefonlarını değiştirmediğini, onlara ulaşabilmek için araya birilerini koymak gerekmediğini, hiç değiştirmeden seçim öncesi de seçim sonrası da aynı “telefon numarasını” kullanan vekilden insanlara fayda geleceğini söylediler.


 *  “Başbakan Talimat Verdi, Onlarda Harfiyen Uyuyor…”


Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan R.Tayyip Erdoğan'ın gerek milletvekilleri ile gerekse Belediye Başkanları ile yaptığı toplantılarda telefonlarının 24 saat açık tutulmasını, vatandaşın her an derdini seçilmişlere bildirme imkânına sahip olması gerektiğini ve tüm milletvekillerinin bunu harfiyen yerine getirdiklerini söyledi.

 

***

Dipnot: (bkz. “Denge Gazetesi- 22 Ağustos 2009”  tarihli “Halk Günü bu mu?” “haberi)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Hamit Seven Arşivi
SON YAZILAR