Nişanlısı ve Babasını Öldürdü

Nişanlısı ve Babasını Öldürdü
Manisa'nın Soma İlçesi'nde kiraladığı otomobille iki gün önce ayrıldığı nişanlısı 21 yaşındaki Özlem Yener ile onun babası 53 yaşındaki...

Şaban Yener'in içinde bulunduğu otomobili durdurduktan sonra pompalı tüfekle öldüren maden işçisi, 25 yaşındaki Özgür Çoban aynı silahı başına dayayıp, intihar etti.

Soma'daki özel bir maden ocağında işçi olarak çalışan Özgür Çoban, geçen 24 Şubat'ta Özlem Yener ile nişanlandı. Çift evlilik hazırlığı yaparken, anlaşamadıklarını belirten taraflar perşembe günü nişanı bozdu. Bu nedenle iki aile arasında tartışma oldu.
Nişanın bozulmasını kabullenemediği öne sürülen Çoban, Soma'dan kiraladığı 45 YB 6957 plakalı otomobille Kırkağaç'ta olduklarını öğrendiği ayrıldığı nişanlısı ve ailesinin yanına gitmek üzere dün saat 20.30 sıralarında yola çıktı. Çoban, Soma ile Kırkağaç ilçeleri sınırındaki Kırkağaç Boğazı Mevkii'nde ayrıldığı nişanlısı ve ailesinin içinde olduğu 45 V 6937 plakalı otomobilin karşıdan geldiğini görünce, peşlerine takıldı. Bir süre sonra önlerine geçip yolu kesen Çoban, pompalı tüfeğini de yanına alıp, otomobilden indi. Yener Ailesi'nin içinde bulunduğu otomobile giden Çoban, Ege Linyit İşletmeleri'nden (ELİ) emekli Şaban Yener ile kızı Özlem Yener'i otomobilden indirdi. Anne Şennur Yener'e otomobilde kalmasını söyledi. Çoban, yol kenarına götürdüğü baba-kızı öldürdükten sonra başına dayadığı aynı tüfekle intihar etti. 35 yıllık eşi ve tek evladı gözünün önünde öldürülen Şennur Yener, olay anında bayıldı.
Kendine geldikten sonra jandarmanın ifadesine başvurduğu anne Yener'in önlerini kesen Özgür Çoban'a eşinin "Sakin ol. İsterseniz, aranızı düzeltiriz" dediğini belirterek, "Özgür, bunun üzerine 'Gururum kırıldı bir kere' deyip, tüfeğini ateşleyip cinayetleri işleyip, intihar etti" dediğini anlattı.

Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.