NİHAYET!

NİHAYET!
OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin 2008 yılından beri Başhekimi olarak görev yapan ve hakkında oğluyla ilgili dedikodular bulunan Prof.Dr. Mustafa Bekir Selçuk görevden alındı.

7 YILDIR AYNI GÖREVDEYDİ
OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne 2008 yılında Başhekim olarak atanan Prof.Dr. Mustafa Bekir Selçuk , 7 yıl gibi uzun bir süre bu görevde kalması nedeniyle beyin ve beden yorgunluğuna uğradığı söylentilerinin yanı sıra oğlunu da görev yaptığı hastanede işe başlattığı iddiaları Selçuk'u yıprattığı söyleniyordu.

SGK'YA ELEŞTİRİ YAPTI
OMÜ Başhekimi Prof.Dr. Mustafa Bekir Selçuk kendisiyle yapılan bir röportajda, "Bir Tıp Fakültesi Hastanesi olarak diğer hastanelere göre daha fazla sorunlar yaşıyoruz" şeklinde ifadede bulunan Selçuk, SGK'nın fiyatlandırma politikalarını tenkit etmiş SGK'yı suçlayıcı ifadelerde bulunmuştu.

YAYINIMIZ SES GETİRDİ
Gazeteniz DENGE OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mustafa Bekir Selçuk'un yapmış olduğu hatalı iş ve işlemleri kamuoyuna açıklayarak istifa etmesi gerektiğini belirtmişti. Başhekimlik görevinden alınan Selçuk'un yerine Çocuk Hastalıkları Mütehassısı Prof.Dr. Recep Sancak getirildi. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum