NİĞDE’YE BİLENİYORLAR

TFF 2. lig beyaz grupta mücadele veren kırmızı şimşekler, haftanın en kritik müsabakası olan deplasmanda Niğdespor ile karşılaşacaklar. 

Geçen hafta İstanbul deplasmanında Bayrampaşa karşısında kaybedilen 2 puan Yılport Samsunspor’a ders oldu. Bayrampaşa karşısında üstün ve baskılı futbol oynamasına rağmen gol bulamayınca çok önemli iki puandan oldu.

Yılport Samsunspor’un bu hafta itibarı ile puan kaybetme lüksünün olmadığı göz önünde bulundurursak, Niğde deplasmanında mutlaka kazanmak zorunda olduğunu bu köşemden hatırlatmak isterim. Hafta içerisinde kırmızı şimşekler, kondisyon ve fiziğe dayalı önemli çalışmalar yaparak Niğde maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ettiler. Takım içerisindeki önemli oyuncuların sakat olması dolayısıyla Yılport Samsunspor, sahaya her hafta değişik kadro sürmek zorunda kalıyor. 

Kısacası yaşanan sakatlıklar kırmızı şimşeklerin oyun düzenini bozdu. Yılport Samsunsporun bu haftaki rakibi iyi bir ekipten oluşuyor. Bu işin şakası yok ve bu zorlu deplasmandan galip ayrılmak zorundayız. Şayet bu takım bu ligden şampiyon olarak çıkmak istiyorsa içerde ve dışarıda oynayacağı müsabakalardan galip ayrılması gerekiyor. 

Yılport Samsunspor’un efsane başkanı İsmail Uyanık, bugüne kadar oynadığı müsabakalarda içerde ve dışarıda takıma büyük destek veren fedakar Samsunspor taraftarlarının takımlarına verdikleri bu destekten ötürü mutlu olduklarını belirterek, Yılport Samsunspor’un da bu yüce taraftarı şampiyon olarak mutlu etmek zorunda olduğunu söyledi. 

Yılport Samsunspor üst üste iki deplasman maçının ilkinden beraberlikle ayrıldı ve bu hafta yine deplasmanda oynayacağı Niğdespor müsabakasını mutlaka kazanarak yoluna fire vermeden devam etmek zorunda. 

Kırmızı şimşekler, Niğde maçına hazır ve bu maçı kazanmaya inanmış durumdalar. Deplasmanda oynanacak Niğdespor maçına Samsun'dan ve çevre illerden gelecek taraftarlarla, Yılport Samsunspor destan yazmaya hazırlanıyor.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR