Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Neyin inadı bu

Öncelikle büyük Samsunspor taraftarları başta olmak üzere herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyor ve uzun bir süre sonra yazacağım bu yazımda biraz duygusal biraz sevgi birazda mantığımı biraz sitemimi birazda üzüntümü yani beşi bir yerde diyerek eğerki şürçi lisan edersem özür dileyerek yazıma başlamak istiyorum.

Sizler çok değerli Samsunlu ve Samsunsporlu büyüklerimiz. Takımımıza destek vermediğiniz gibi Karadeniz'in incisi Samsun'umuza sahip çıkmadıktan sonra biz geleceğimizi konuşsak ne yazar konuşmasak ne yazar biz eleştirelim doğruları yanlışları yapılması gerekenleri taraftarın sesi olarak bunları söylemek taraftarlarımızı temsilen onların adına konuşmak bizim en doğal hakkımız olduğunu düşünüyorum.

Sizler değerli büyüklerimiz: Elinizi taşın altına koymamak adına sanki birbirinizle savaş halindesiniz. Neyi paylaşamıyorsunuz hepimiz merak içerisindeyiz. Yoksa Samsunspor'un daha iyi yerlere gelmesi bazı kesimleri rahatsız mı ediyor? Ya da büyümesini engelleyenler mı var diye bazen kendi kendime düşünüyorum.

Bakın takım bazında başarı olmazsa Samsun içinde barış, Samsunspor içinde huzur asla olmaz, olamaz da. Samsunspor'a dışarıdan Türkiye genelinde kulüp bazında bakıldığı zaman her ne kadar bir kaç başarımız haricinde başarımız olmasa da köklü tarihi ve Türk futboluna yetiştirdiği sayılı yıldız futbolcularıyla tarihte ve hafızalarımızda büyük mazimizde yer edinmiştir. Bizim hedeflediğimiz şampiyonluk çok zor bir olay değildir. Neden biliyor musunuz ? Çünkü; bizler bu işi yürekten istiyoruz çünkü onurumuzu ve şerefimizi bu kutsal formayla birleştirdik on binler olduk, ağladık, ıslandık yeri geldi yuhlandık ama hiç bir zaman inancımızı yitirmedik.

Evet geçmişte hatalar olmuştur yönetimsel, transferler, maddi ve manevi kayıplar v.s yıkılır bu takım, küme düşer dediler aldırmadık. Savaştık ve küme düşmedik. Bir takım düşünün ki her maçını kazanmaya mecbur bir takım düşünün ki taraftarları her zaman içeride ve dışarı da yanında ve bir takımım düşünün ki omuz omuza sahip olduğu değerleri uğruna her sıkıntıya rağmen tüm olumsuzluklara ve imkansızlıklara şehrimizin ileri gelen bir kaç iş adamı politikacısı bazı belediyeler dernekler v.s haricinde varlıklı diye adlandırılan kişilerin vurdumduymazlıklarına inat güneşin doğduğu şehir hala dimdik ayakta. Düşmedik sizlere inat.

19 Mayısın Türkiye için önemi neyse Samsunsporun Samsun için önemi o kadar değerlidir. Neden mi? Bu kulüpte bu kutsal forma uğruna hayatını bu yolda kaybedenler olmuştur da ondan.

Sanmayın ki sahipsiz sanmayın ki boynumuz bükük kalır. Allah'a verecek bir canımız var başkada hiç kimseye verecek bir hesabımız yok. Hele hele kişilerle hiç bir sorunumuz yok olamaz da olmazda. Evet sevgili büyüklerim ben bu yazıyı yazarken sizler bir kaç gün evvel akşam önce Samsunsporumuzla ilgili şehri yönetenler ile bir araya geldiniz ve güzel sayılabilecek adımlar attınız. İnşallah bunlar sözde kalmaz eyleme dönüşür ama; her şeyden önemlisi Samsunspor'a sizlerin toplantıda da bahsettiğiniz gibi kalıcı gelirler sağlanması çok önemli.

Sayın büyüklerim; bakın Samsun'da kentsel dönüşüm devam ediyor o zaman Samsunspor'un da bu dönüşüme ayak uydurması lazım kısacası sahip çıkılması lazım; evet biraz futbol biraz tebessüm, biraz da sahiplilik diyoruz. Samsunspor ve Samsun hepimizin öyle de kalacak. Bir şehir hep beraber el ele gönül gönü le sırt sırta omuz omuza savunulmazsa düşmanı çok olur ama bunların hepsini yaparak çarpışırsak o düşman yok olur. (Bir sevdadır Samsunspor)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR