PARA ÖDENDİ 3 PUAN KURTARILDI

PARA ÖDENDİ 3 PUAN KURTARILDI
PTT 1'inci Lig takımı Samsunspor'un başkan vekili Recep Hun, "Ben Ofusu'ya olan 30 bin dolarlık borcumuzun bir kısmını bugün ödedik. Ödeyemeseydik, ligdeki 3 puanımız silinecekti" dedi.

PARA ÖDENDİ SORUN ÇÖZÜLDÜ
Maddi olarak zor durumda oldukları belirten Recep Hun, yönetim olarak yaşadıkları en büyük sıkıntının eskiden kalan borçlar oldtuğunu hatırlattı, "Bizi en çok sıkıntıya sokan borçlardan birisi de 2000'li yıllarda formamızı giyen Ben Ofusu'nun alacağıydı. Kendisine 30 bin dolar borcumuz kalmıştı. Borcumuzun bir kısmını ödedik ve geçici olarak 3 puan silinme riskini ortadan kaldırdık'' diye konuştu.

SAMSUNSPRO'A KARŞI BİR DUYARSIZLIK VAR
Geçmişten kalan futbolcu borçlarının sürekli karşılarına çıktığını ve bu durumdan dolayı sıkıntılar yaşadıklarını belirten Recep Hun, şöyle devam etti: "Yönetim kurulu olarak takımımızın daha iyi yerlere gelebilmesi ve her konuda rahatlaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz elimizi değil, bedenimizi taşın altına koyduk. Ancak şehirde Samsunspor'a karşı bir duyarsızlık var. Ben inanıyorum ki artık bu duyarsızlık ortadan kalkacak ve tüm şehir, Samsun'un en büyük markası olan Samsunspor'a sahip çıkacak."

HUN'DAN FUTBOLCULARA TEŞEKKÜR
Futbolcularına teşekkür eden Recep Hun,"Onlar yönetim olarak bizlerin iyi niyetinden emin. Biz yaşadığımız maddi sıkıntıları kendilerine yansıtmamaya çalışıyoruz. Onlar da bizim iyi niyetimize karşılık sadece işlerini yapıyor ve asla sorun yaratmıyorlar. Böyle kişilikli oyuncularla çalışmak gerçekten güzel hepsine tek tek teşekkür ediyorum" dedi. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.