Delege Seçimleri yapıldı.

Delege Seçimleri  yapıldı.
Gerçekleşen seçime AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ta katılarak İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu'ndan bilgiler aldı.

AK Parti'de Mahalle Delege Seçimleri, Canik, Ladik, Kavak ve Terme ilçelerinde partililerin sandık başına gitmesiyle devam etti.
Belirlenen takvim çerçevesinde ilçelerde devam eden delege seçimleri ay sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.
Canik'te Hasan Doğan Spor Salonu'nda gerçekleşen Mahalle Delege Seçimleri'ne katılarak teşkilat üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu'ndan da bilgiler aldı.
Sandık görevlileri ile tek tek selamlaşan Başkan Köktaş, "Seçimin, partimiz, milletimiz ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum "dedi.

BÜTÜNLEŞMENİN EN ÖNEMLİ TEMELİ
Mahalle Delege Seçimlerinin, mahallelerde kayıtlı tüm üyelerin katılımı ile sandık konularak yapıldığını ifade eden Başkan Köktaş, "Delege seçimlerimiz partimizin ve toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak gerçekleştirilen, parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünleşmenin en önemli temelidir. Bu temelin en önemli adımı da mahallelerimizde atılmaktadır.
Bu anlamda AK Parti, bu aşamada da milletin sesi olmaya devam etmektedir. Türkiye'yi daha güçlü, daha müreffeh, daha itibarlı bir ülke haline getirmek, demokrasimizi ülkemizin her bir ferdinin, her bir vatandaşının gurur duyacağı ileri bir seviyeye taşımak adına gereken her adımı hep birlikte atacağız.
Çözüm süreci başta olmak üzere, bu ülkenin ne kadar kanayan yarası varsa hepsine kararlılıkla çareler üreterek, toplumsal barışı her yönüyle yine aziz milletimiz ile birlikte tesis edeceğiz.
Ekonomide güveni ve istikrarı asla kaybetmeden çıtayı sürekli daha yukarılara taşıyacak; rekabetçi, yenilikçi, üretimini arttıran, istihdam üreten bir anlayışla büyümeye devam edeceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.