Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Senin şerefin ve namusun nerede?

Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Senin şerefin ve namusun nerede?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Senin şerefin ve namusun nerede?" diye seslendi.

AK Parti Kaletepe delege seçimine katılan Soylu, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Senin şerefin ve namusun nerede?” diye seslendiğini belirterek, "Senin şerefin ve namusun nerede?" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun bir tezgah kurduğunu belirten Soylu, "BDP'yi himaye edecek ya, Selahattin Demirtaş'ı himaye edecek ya, orda ki vandalizmli himaye edecek ya, orada ki yakın batmayı himaye edecek ya, AK Parti hükümetimizi ve bu ülkeyi yarına taşımak için büyük bir emek gayretleri ortaya koyanları bir şekilde suçlayacaktır. Selahattin Demirtaş'a PKK kadrolarına da BDP'li sorumsuz siyasetçilere Kılıçdaroğlu koruyucu annelik yapmaya çalışıyor. Yaptığı odur. Saldırmasının temel sebeplerinden bir tanesi de odur. Buradan CHP'lilere sesleniyorum. Ey Cumhuriyet Halk Partililer, Türk bayrağına saldıranlara, yakanlara, Atatürk büstünü devirenlere koruyucu annelik gerçekleştiren Kılıçdaroğlu'na hesabını sorun ve bu partinin başından bunu altın." diye konuştu.

"BİN 231 KİŞİ GÖZALTINDA"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay da olayları çıkartan, katılan ve provoke edenlerden hesabının sorulacağını belirterek, “Bu sabah İçişleri Bakanımızdan son rakamları aldım. Şu ana kadar gözatına alınanlar bin 231 kişi oldu. Bütün gösteriler ekranlarda inceleniyor, elebaşları evlerinden yada bulundukları yerlerden toplanıyor. Bunların yaklaşık yarısı olaylar sırasında gözaltına alındı. Yarısı ise daha sonra incelemelerle gözaltına alındı. Şu ana kadar 139 kişi tutuklandı. Gözaltına alınanlar önce sorgulandı ve ardından gerekli görülenler tutuklandı. Bu süreç devam ediyor. Bu olaylara sebep olanlar cezasını görecek. Vatandaşımızın bütün zararları karşılanıyor. Belediyeye verilen zararlar karşılanacak. En fazla teşkilatımız zarar gördü.” dedi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.