Oktay: Erdoğan parti lideri gibi

Oktay: Erdoğan parti lideri gibi
Samsun'un Bafra ilçesinde görev yapan yazılı, görsel, internet basın mensuplarına CHP ilçe teşkilatı kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya CHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Şevki Yılmaz, CHP Bafra İlçe Başkanı Eğitimci Nihat Oktay ve yönetimi ile basın mensupları katıldı.

Kahvaltı sonrası CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay açıklamalarda bulundu.
Oktay, "CHP Türkiye'nin Cumhuriyetini savunan partisidir. Bafra CHP ilçe başkanlığı olarak Bafra'da gezmediğimiz mahalle, cadde, sokak kalmayacak ve her kesime ulaşacağız. CHP olarak Bafra'da yürüttüğümüz çalışmalar sonucu önce Tekel binaları harabe şeklinde durması ve bunları sürekli kamuoyunu bilgilendirerek tekel binasının satılmaması için toplantılar yaptık daha sonra çeltik ve buğday fiyatlarının düşük olduğunu, bu fiyatlarının yükselmesi gerektiğini konusunda yaptığımız çalışmalar meyvesini vererek şu an çeltik ve buğday taban fiyatı 2 TL olmuştur. Milletine hizmet eden parti konumundayız, çünkü biz iktidar gibi kendi ve yandaşlarını güçlendiren, zengin parti değiliz. Bafra CHP ilçe teşkilatı olarak genel seçimlere 8ay kala diyoruz ki artık AKP iktidarının bu zulmü son bulmalıdır. Temenni ediyoruz ki genel seçimler sonucu AKP'nin sonu olacaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı'nın mitinglerinde bir parti lideri gibi konuşmasını da eleştiren Oktay, "Zaten parti lideri dolayısıyla bizim cumhurbaşkanımız değil biz böyle bir cumhurbaşkanını tanımıyoruz. Cumhurbaşkanı yasaların kendine el verdiği şekilde vatandaşları eşit tutan tüm halkı kucaklayan birisi olmalıdır. Anayasa da bunu böyle söylüyor ancak görüyoruz ki Cumhurbaşkanı siyaset yapıyor. Böyle devam ettiği sürece Recep Tayyip Erdoğan'ı parti lideri, parti üyesi olarak görüyor cumhurbaşkanı olarak tanımıyoruz. TBMM bütçesi Başbakanlık bütçesi yarı yarıya indiriliyor Cumhurbaşkanının bütçesi ikiye üçe katlanıyor. Benim paramı kullanamazsın. Benim paramla Rize'de akrabalarına gidemezsin. Benim paramı harcayamazsın. Benim bütçemi kullanamazsın kimin parasıyla pehlivanlık yapıyorsun? Vatandaşın, halkın paralarıyla besleme örgütleri, siyasi partileri çalıştıramazsın." şeklinde konuştu. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.