"TEK ÇARE MEŞRU ZEMİNDEN AYRILMAMAK"

"TEK ÇARE MEŞRU ZEMİNDEN AYRILMAMAK"
Samsun MHP il Başkanı Şaban Kılıç yakın zamanda gerçekleşen olaylar hakkında açıklamada bulundu.

MHP İl Başkanı Kılıç "Sizlerinde bildiği gibi son bir hafta içinde gelişen hadiseler Ülkemizi yönetenlerin ne kadar aciz olduklarını apaçık gösterir mahiyettedir.Açılım sefaletinin hükümeti getirdiği nokta tam bir teslimiyet ve parçalanmanın işaret fişekleri olmuştur.Bütün bu elim gelişmelerden daha önemlisi ise bunca musibetten hala ders alınmamış olmasıdır. Siyasetin, televizyonların ve basının apo sever bölücü bülbülleri kafeslerinde hala şakımaktadır.


Bu felaketlerden kurtulmak için tek çarenin meşru zeminden ayrılmadan birlik ve beraberlik içinde mücadeleye devam etmek olduğunu bir kez daha belirtmek isteriz.Başta iktidar partisinde siyaset yapan kardeşlerimiz olmak üzere bu partiye samimi duyguları ile destek veren Samsun'lu hemşehrilerimize de sizlerin aracılığı ile bir davetimiz olacaktır.


Değerli kardeşlerimiz gelin bu ihanete artık bir son verelim. Sizlerin niyetleri ne kadar halis olursa olsun iktidarın “amel defterinde”salih diyebileceğimiz tek bir faaliyet yoktur.Bu ihanetleri artık kutsamayalım. Bunun vebalinin çok büyük olacağı son olaylarda apaçık görülmüştür.


Ülke genelindeki bu vahim tablo il ve ilçe merkezlerinde yaşanan olumsuzlukları ikinci plana itmiş gibi görünse de bizler görevimiz icabı bunları kamuoyu ile paylaşmak zorundayız.Mevcut iktidar yerel yönetimlerde de haksız, tutarsız ve acımasız uygulamalarına devam etmektedir.Daha önce de belirttiğimiz gibi özellikle İlkadım Belediyesi Kanun-yönetmelik tanımayan uygulamaları ile zalimce tutumunu sürdürmektedir.


Aynı yolun yolcuları olmalarına rağmen Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediyeleri arasında koordinasyon kopukluğu adeta curcunaya dönmüş vaziyettedir.Çarşamba ilçemizde gelişen bir olay ise tek parti hükümranlığının nerelere ulaştığını gösterir mahiyettedir.Devletin temsilcisi konumundaki sayın Kaymakam iktidar partisinin teşrifatçısı konumuna düşerek Sayın Valimizi ziyaret kılıfı ile bir rezalete imza atmıştır.


MHP olarak üzüntü verici bu olayları sadece takip etmiyoruz. Basiretimizle önceden yapıcı tenkid ve çözümlerimizi, uyarılarımızı Yüce Türk Milletine karşı sorumluluğumuz gereği açıkça paylaştık.



Bugün de aynı duygu ve düşünceler içinde burada sizlerle beraberiz. Hepinize teşekkür ediyor, birliğimizin dirliğimizin bozulmaması dile ile saygılar sunuyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.