GÜREŞ MİLLİ TAKIMI ERMENİSTAN'I SALLADI!

GÜREŞ MİLLİ TAKIMI ERMENİSTAN'I SALLADI!
İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı 3-7 ekim Tarihlerinde Ermenistan'ın başkenti Erivan'da yapılan gençler serbest ve grekoromen dünya şampiyonasında Grekoremen takımı Dünya 2.si Serbest takımımız Dünya şampiyonu olmuştur.

Ayrıca Samsun'u temsilen 2 sporcu Tunahan KELEŞ Grekoreomen stil .55 KG: işitme engelliler Dunya Şampiyonu,Serbest stil 55 KG DÜNYA 2.si, Soner BEKTAŞ 120 KG serbest stil de Dünya Şampiyonu olmuştur.


ŞAMPİYONLARI DEMİRTAŞ KARŞILADI
Yaklaşık 6 aydır, Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde çalışmalarını sürdüren Güreş Milli Takımı; Şampiyonadan başarıyla döndüler. Şampiyonlarımız dün akşam saat 18.00'da karayolu ile Samsun'a geldiler. Akif Çağatay Kılıç'ın memleketi olan Samsun'da davul ve zurnalarla gururla karşılandı.Şampiyonlarımızı Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş ve Antrenörlerimiz karşıladı. Karşılamanın ardından Türkiye Olimpiyat HaZırlık Merkezimizin yemekhanesinde yemek yediler.

MÜDÜR ÖZYURT TEBRİK ETTİ
İşitme Engelliler Güreş Milli Takımın bu başarısını kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt; Milli Sporcuların elde ettiği mücadelede “Milli bayrağımızı uluslararası arenaya taşıyabilmek için minderde ter dökerek bizlere mutluluk yaşatan, bu önemli başarıya ortak olan herkesi gönülden tebrik ediyorum. Bu günlerde farklı branşlarda sporcularımızın elde ettiği bu başarılar, geleceğimizi bu günden kuruyor”. 2017 yılında Samsun'da yapılacak olan ''2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'' içinde yoğun çalışmalarının karşılıklarını bu başarılarla ortaya koymaktadırlar". dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.