ŞEHİT POLİSLER İÇİN HALK YÜRÜYÜŞÜ

ŞEHİT POLİSLER  İÇİN HALK YÜRÜYÜŞÜ
"Kahrolsun pkk" sloganlarıyla teröre lanet yağdıran 200 kişilik grup, Bingöl'de şehit düşen polisler için yürüyüş yaptı.

Samsun Öğretmen Evi önünde saat 17.30 civarında toplanan grup "Uğrunda ölmeyeceğin vatan senin değildir" pankartını açarak Bingöl'de şehit edilen polisler için yürüyüşe geçti.Polisin belirlediği güzergahın dışına çıkmak isteyen grupla güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis, İstiklal Caddesi üzerinde yürüyen grubu takip etti. Polis grubun dağılması için uyarılarda bulundu ancak gruptaki bazı kişiler güvenlik nedeniyle yolu kesen TOMA'ya tekme attı. Daha sonra polis yolu açtı ve grup İstiklal Caddesi'nden yürüyerek Lise Caddesi'ne geldi.

5 GÖZALTI

Polisin belirlediği güzergahın dışına çıkmak isteyen bir kaç kişiye güvenlik güçleri engel oldu. Polis barikatını aşmak isteyen gruptan 5 kişi gözaltına alındı. Olayları yakından takip eden Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ile yürüyüşçüler arasında yapılan görüşmenin ardından grup dağıldı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.