Samsunspor'da Başkan Kim Olacak ?

Samsunspor'da Başkan Kim Olacak ?
Kırmızı beyazlılar'da Başkan Emin Kar'ın görevinden istifa etmesinin ardından Başkanlık koltuğuna kimin oturacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

ENDİŞELİ BEKLEYİŞ SÜRÜYOR
Samsunspor'da Emin Kar'ın Başkanlık görevinden istifa etemsinin ardından Başkanlık koltuğuna hangi ismin oturacağı ise şimdiden büyük merak konusu oldu. Özellikle Başkan Kar'ın "Sadece Başkanlık görevinden istifa ediyorum. Yönetimdeki görevime devam edeceğim" açıklamaları sonrası Kırmızı beyazlı camia'da akllılara "Yeni Başkan kim olacak" sorusunu getirdi. Bu gelişmeler sonrasında ise Samsunspor'lu taraftarların endişeli bekleyişleri dünde devam etti.


KOLTUĞA EN YAKIN İSİM RECEP HUN
Buna göre Kırmızı beyazlı Kulüpten halen resmi bir açıklama yapılmaması ve Başkanlık koltuğunun boş kalması kafalarda soru işareti yarattı. Samsunspor'da Emin Kar'dan boşalan Başkanlık koltuğuna en yakın isim ise İkinci Başkan Recep Hun olarak görünürken son oynanan Samsunspor-Adanaspor karşılaşmasının ardından Protokol tribünü önünde İkinci Başkan Hun'un taraftarlarla tartışması gözlerden kaçmamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.