ALTIN: "BAŞKANLA GÖRÜŞECEĞİM"

ALTIN: "BAŞKANLA GÖRÜŞECEĞİM"
Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, Kulüp Başkanı Emin Kar'ın istifasını değerlendirirken, "Başkanla telefonda konuştum. Kendisiyle detaylı bir toplantı yapacağız" dedi.

BAŞKANLA TOPLANTI YAPACAĞIZ
Başkan Kar'ın istifası konusunda geniş bir bilgiye sahip olmadığını ifade eden Erhan Altın, "Gelişmeler hakkında sadece duyumlar aldım" diye konuştu. Takımın son durumu hakkında da görüşlerini açıklayan Erhan Altın, şunları söyledi:"Her hafta üzerine koyarak ilerliyoruz. Bunun mesajını Kayserispor maçında vermeye başlamıştık. Takımın temposunun olmadığı öne sürülüyor. Buna saygı duyuyor ama katılmıyorum. Şu anda ligdeki 18 takıma baktığımızda en iyi tempoya sahip olan, bu tempoyu da 90 dakikaya yayan bir futbolcu topluluğum var."

ÇOK KALİTELİ BİR KADROMUZ VAR
"Sakatlıktan yeni çıkan, sakatlıkları devam edenler var. Onlar da bu tempoya geldiklerinde seviyemiz daha üstlere çıkacak. Bu konuda herkes rahat olsun. Hem bireysel, hem de takım ruhu olarak çok kaliteli, kişiliklerini hem antrenmana, hem de sahaya yansıtan oyunculara sahibiz. Bu konuda çok rahatım. Taraftarıyla bütünleşen, taraftarıyla daha coşkulu oynayan bir takımız. Kimi zaman çok kötü oynarsın, futbol adına bir şey yapmazsın ama kazanırsın. Kimi zaman da futbolun gereklerini sahaya tam olarak yansıtırsın ancak kazanamazsın. Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler."


SAHİP ÇIKILIRSA HEDEFE ULAŞIRIZ
Samsunspor'a sahip çıkıldığı müddetçe takımın belirlenen hedeflere ulaşacağını belirten Erhan Altın, önlerinin aydınlık olduğunu anlatırken de şöyle dedi: "Erhan Altın gider Ahmet gelir. Ama biz istikrar yakaladık. Biz kimseyi arkamızda değil, önümüzde gözlerimizin içerisine bakarak görmek istiyoruz. Bir tane Samsunspor var. Bu takım Samsun halkınındır. Belden aşağıya vurmadıkları sürece sıkıntı yok. Telefonum 24 saat açık. Bana herkes telefon açıp her şeyi öğrenebilir."

FORMAYI HAKEDEN GİYER
Takım kurarken herkesin hak ve hukuğun göz önünde bulundurduğunu, formayı kendisinin değil, futbolcularının aldığını beliten Erhan Altın, son olarak, "Hepsi benim evladım. Formayı hak edene veriyorum. Taşıyabiliyorsa taşıyacak, taşıyamıyorsa oturup beklemesini bilecek. Antalyaspor karşılaşması bizim çıkış maçımız olacak. Futbolcularıma olan güvenim her zaman olduğu gibi yine sonsuzdur. Bundan hiç kimsenini şüphesi olmasın" diye konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.