Yaşlı kadın dengesini kaybederek asfalta çakıldı

Yaşlı kadın dengesini kaybederek asfalta çakıldı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kapatılan yaya geçidinden özürlü kızı ile karşıya geçmek isteyen yaşlı kadın, çıktığı refüjde dengesini kaybederek kafa üstü asfalta çakıldı.

Yaralanan kadına ilk müdahale vatandaşlardan geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırdı.

Olay, Devrim Bulvarı üzerinde meydana geldi. Özürlü kızı ile alışveriş yaptıktan sonra evlerine gitmek için yola çıkan Seral Çoruk (73), belediye tarafından kapatılan ve çizgilerinin üzeri boyanmasına rağmen boyasının kalktığı yaya geçidinden geçmek istedi. Orta refüjün kapalı olması sebebiyle atlamaya kalkan yaşlı kadın, bir anda dengesini kaybederek düştü. Asfalta çakılan kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu, sağlık ve trafik ekiplerine haber verildi.

Yerde sabit tutulan ve kafa bölgesinde kanaması olan kadına olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Sedyeye konulan yaşlı kadın, ambulansa alındı. Yaşlı kadının çarşıdan aldığı balık poşeti de polisler tarafından yoldan kaldırıldı.

Her şeyden habersiz Seral Çoruk'un özürlü kızı ise annesinin sedyeye alınmasının ardından vatandaşların da yardımı ile ambulansa bindirildi. Özel hastaneye kaldırılan Seral Çoruk'un kafatasında ve kolunda kırık olduğu, ameliyat olması gerektiği kendisine söylenmesine rağmen kendi isteği ile sabah saatlerinde taburcu olduğu öğrenildi.

Kaza sonrasında trafik ekipleri tarafından yaşlı kadının yere düştüğü sırada yoldan geçen halk otobüsüne çarptığı konusunda verilen ifadeler doğrultusunda halk otobüsü sürücüsü M.A. ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü. Halk Otobüsleri Kooperatif yöneticilerinden Ali Erdoğan yaşlı kadının otobüse çarpmadığını, sürücünün ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldüğünü, yaya geçidinin kapatılmasına rağmen yayaların gündüz ve gece yaya geçidini kullandığını söyledi.

Diğer yandan kazanın yaşandığı ve belediye tarafından kapatılan yaya geçidi, sabah saatlerinde belediye görevlileri tarafından yeniden boyandı. Polis kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.