GENÇ NEREDE?

GENÇ NEREDE?
Yerel seçimde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın karşısına rakip aday adayı olarak çıkan...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'le Başkan Yılmaz arasındaki kavga gazete manşetleri üzerinden devam ederken, bugün benzer durum da Yusuf Ziya Yılmaz'ın cenazesinde yaşandı.

BÜROKRAT-İŞ-SİYASET
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın teyzesi Ayşe Yılmaz, dün Büyük Cami'de öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Tekkeköy ilçesindeki Ovabaşı köyünde aile kabristanlığına defnedilirken, cenazeye çok sayıda bürokrat, iş ve siyaset dünyasından kişiler katıldı.

BAŞKANLARIN MANŞET SAVAŞLARI
Büyükşehir Belediyesinin desteklediği iddia edilen Gerçek Gazetesi Canik Belediye Başkanı Osman Genç aleyhinde yayın politikasını sürdürürken, Başkan Genç'in satın aldığı iddia edilen Hedef Halk gazetesinde yayınlanan haberlerin hedefinde ise Samsun Büyükşehir Belediyesi yer alıyor.

OSMAN GENÇ KATILMADI
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile Canik Belediye Başkanı Osman Genç arasında ki soğuk savaş devam ederken, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, dün cenazeye katılmadı. Başkan Yılmaz'ın acı gününde cenazeye katılmayan Osman Genç'in böyle bir günde sergilediği tutum tepki ile karşılandı. Zübeyde Kahveci


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum