BAHÇEŞEHİR KOLEJİ TEKKEKEÖY’DE ANAOKULU YENİLEDİ

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ TEKKEKEÖY’DE ANAOKULU YENİLEDİ
Samsun Bahçeşehir Koleji, “Sosyal Sorumluluk” projeleri kapsamında Okul Aile Birliği üyeleriyle okul proje ekibi Sosyalben Junior öğrencilerinin ortaklaşa yaptıkları çalışmalardan elde ettiği gelirle

Tekkeköy, Lütfiye-Dr. Kenan Yılmaz Anaokulunun tüm sınıflarını yeniledi.
Daire amirlerinin de katılımıyla gerçekleşen programda Tekkeköy Kaymakamı Sn. İbrahim KÜÇÜK bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada toplumun oluşumunda eğitim ve öğretimin çok önemli olduğunu, anasınıfının da eğitim ve öğretimin temelini teşkil ettiğini, bu vesileyle Samsun Bahçeşehir Kolejinin çok kıymetli bir çalışmaya öncülük etiğini vurgulayarak bu çalışmada katkısı olan herkese teşekkür etti. Bahçeşehir Koleji Müdürü Savaş BOYAR da yaptığı konuşmasında; Bahçeşehir kolejleri olarak okul öncesi eğitimini çok önemsediklerini ve bu eğitimin yaygınlaştırılması adına okul olarak her türlü fedakarlığa hazır olduklarını, burada eğitim alacak geleceğin yıldızı çocuklarımıza sağlıklı,mutlu ve başarılı bir gelecek dilediğini belirtti.
Tekkeköy Kaymakamı İbrahim KÜÇÜK Okul Aile Birliği Başkanı Şebnem Şenol'a projeye sağladığı katkılarından dolayı plaket verdi. Tüm daire amirleri ile yapılan açılışın ardından 2 derslikli anaokulu hizmete girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.