ERDOĞAN TOK, “GECE GÜNDÜZ HİZMET”

ERDOĞAN TOK, “GECE GÜNDÜZ HİZMET”
İlkadım Belediyesi, ilçe genelinde yeni yerleşim alanlarında geniş çaplı yol açma çalışmalarına başladı.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede başlatılan yol açma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlkadım'da yerleşim alanlarının büyüdüğünü ve yeni yollara ihtiyaç duyulması üzerine yol açma çalışmalarına başlandığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlçede ulaşım sıkıntısını en aza indirebilmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. " dedi.

İlkadım İlçesinde gerçekleşen çalışmalarla örnek bir belediyecilik anlayışı sergileyen İlkadım Belediyesi, halkın daha rahat ve huzurlu bir ortamda yaşayabilmeleri adına birçok farklı alanda çalışmalarını sürdürüyor. İlkadım İlçesi, Tepecik, Kavacık ve Ataköy Mahallerinde yapına devam eden yol açma, sathi kaplama, asfalt ve kaldırım yapım çalışmalarını yerinde denetleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle sakinleri ile sohbet ederek isteklerini dinledi.

"GECE GÜNDÜZ HİZMET"
İlkadım halkının rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürebilmesi için gece gündüz çalışmaların devam ettiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'müz tarafından ilçemizin çeşitli noktalarında başlatılan yol açma, yol yapım, sathi kaplama ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmalar hakkında detaylı bilgi topladık. Mahalle sakinlerimizin istek ve önerileri doğrultusunda çalışmaları şekillendirdik. Halkımızın isteklerini baz alarak yol açma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemizde oluşan yeni yerleşim yerlerinde ulaşım sıkıntısının oluşmaması için gece gündüz çalışıyoruz. İlçemiz Samsun'un en büyük ilçelerinden birisi olmasının yanı sıra en hızlı büyüyen ilçeler arasında adını ilk sıralara yazdırıyor. Vatandaşlarımızın hiçbir şekilde sıkıntı çekmemesi için Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı tüm ekiplerimiz hummalı şekilde görev yapmaktadır." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.