BAFRA MUSİKİ CEMİYETİ SEZONU AÇTI...

BAFRA MUSİKİ CEMİYETİ SEZONU AÇTI...
Bafra Musiki Cemiyeti 2014-15 Musiki Sezonu'nu 29 Eylül Pazartesi günü açtı. Açılışa Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat...

Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kurt ve Yunus Sayım ile Bafra Musiki Cemiyeti TSM Koro Şefi Faruk Tokgözol ve ses sanatçısı koro üyeleri katıldı.
Bafra Gazipaşa'daki Hizmet Binası'nda gerçekleşen açılışta, cemiyet başkanı Namık Anarat bir konuşma yaptı. Anarat şöyle dedi:
"Yeni sezon çalışmalarımız bugünden itibaren başlamıştır. Bu yıl ki TSM Koro Şefi'miz yine sn. Faruk Tokgözol beydir. Büyükler korosunun yanı sıra Türk Halk Korosu'nu da geçen yıl olduğu gibi değerli şefimiz sn. Levent Aydın olup ayrıca bu sezon, Gençlik Korosu da faaliyete geçirilecektir. Bu koroyu da Samsun Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni sn. Fuat Kavak bey yönetecektir.
Bunların yanı sıra cemiyetimizin bünyesinde oluşturulan şiir, fotoğraf, folklor, tiyatro ve resim kulüplerimiz de faaliyetlerini sürdüreceklerdir.
Her yaş ve meslekten değerli hemşehrilerimiz, bu kulüplerden yetenek ve isteklerine göre istifade edebilecektir.
Tüm Bafralı musiki ve sanat, kültürseverBafralı hemşehrilerimiziaramızda görmekten ve bizlere destek vermelerinden onur ve gurur duyarız."
Bafra Musiki Cemiyeti TSM Koro şefi, bestekar Faruk Tokgözol da yaptığı konuşmada amaçlarının ilk planda kaliteli ve başarılı bir sezon geçirmek olduğunu, bunuda mevcut koroyla yapabilecek kapasite ve güçte olduklarını, bu anlayış ve düşünceyle bu yıl da seçkin, kaliteli ve güzel eserlerle musikisever Bafralıların musiki zevk ve beğenilerine cevap vermeye çalışacaklarını söyledi.
Daha sonra açılış çikolatası koro üyelerine ikram edildi. Ardından açılışa özgü solistler sahne alıp şarkılarını Şef Faruk Tokgözol'un udu eşliğinde seslendirdiler.
Ayrıca, koro üyelerinden Hayriye hanım ve Zeki bey de karşılıklı oynarken diğer üyeler de onlara alkışlarla destek verip güzel ve coşkulu bir açılışa renk katmış oldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.