BAŞBAKANDAN VALİ ZİYARETİ

BAŞBAKANDAN VALİ ZİYARETİ
Samsun'açılışlar yapmak için gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti.

Samsun'da Kurtuluş Yolu üzerinde düzenlenen toplu açılış töreninin ardından Valiliği ziyaret eden Başbakan Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU, Valilik Binası önünde Vali İbrahim ŞAHİN ve Vali Yardımcıları tarafından törenle karşılandı.

Karşılama töreninin ardından Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU, Vali İbrahim ŞAHİN ile birlikte Valilik Makamına geçti.

Başbakana ilimiz ile ilgili brifing veren Vali, Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU'na Samsun Kız Teknik Öğretim Olgunlaşma Enstitüsü tarafından yapılan bir tablo takdim etti.

Valilik ziyareti sonrası çıkışta açıklamalarda bulunan Başbakan DAVUTOĞLU, ''Bu gün Samsun ilimizi ziyaret ediyoruz. Samsun tarihimizde çok önemli yere sahip ulusal kurtuluş mücadelemizin başladığı meşale şehirdir. Bizde hükümet olarak Samsun'a çok önemli yatırımlar yapıyoruz. Bu gün yapımı tamamlanan bu yatırımların bir kısmının açılışını gerçekleştirdik. Samsun'da gerçekleştirdiğimiz bu projelerle Samsun'da hayat standardını yükselteceğiz. Samsun'u Türkiye'nin daha da gelişmiş şehirlerinden biri yapacağız.'' dedi.

Başbakan açıklamaları sonrasında basın mensuplarının ülke gündemi ile ilgili sorularını da cevapladı.

Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU, valiliği ziyareti sonrası Büyükşehir Belediyesini de ziyaret ederek havayolu ile şehirden ayrıldı.

Ziyarette ayrıca; Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner YILDIZ, Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Fikri IŞIK, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin CANİKLİ, YÖK Başkanı Prof. Dr. Vedat ÇETİNSAYA, Samsun Milletvekilleri Prof. Dr. Tülay BAKIR, Mustafa DEMİR, Suat KILIÇ, Cemal Yılmaz DEMİR, Karabük Milletvekili Mehmet Ali ŞAHİN ve Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit TURHAN' da hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.