BAŞBAKAN SAMSUN'DA

BAŞBAKAN SAMSUN'DA
Ahmet Davutoğlu başbakan olduktan sonra ilk kez Samsun halkıyla bugün bir araya gelecek.

Başbakan seçildikten sonra ilk kez Samsun'u ziyaret etmeye gelecek olan Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu için bütün hazırlıklar tamamlandı. Samsun halkı ilk kez yeni Başbakanına bugün "hoş geldin" diyecek.

AÇILIŞLARDA BULUNACAK

Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün 13:00'de Ondokuz Mayıs Üniversitesine geçecek ve burada 2014-15 akademik yıl açılışını gerçekleştirerek öğrencilere ders verecek. Daha sonra Kurtuluş Yolu üzerinde hazırlanan alana geçecek olan Başbakan burada da toplu açılış etkinliğini gerçekleştirecek. Başbakan Davutoğlu saat 17:00'de Valilik ve 17:30 da ise Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek.

KAMERA VE FOTOĞRAF YASAK

Saat 13.00'de Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin 2014-15 akademik yılı açılış törenine katılacak olan Başbakan Davutoğlu ile ilgili Başbakanlık Basın Müşavirliği'nden açıklama yapıldı. Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak akademik yılı açılış töreninde ilk dersi verecek Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun programına kamera ve fotoğraf makinasının alınmayacağı bildirildi. Samsun Valiliği basın bürosundan gazete ve ajanslara gönderilen e-maille bildirilen Başbakanlık Basın Müşavirliği'nin açıklamasında, şöyle denildi:

"28 Eylül 2014 Pazar günü Sayın Başbakanımzın OMÜ'de gerçekleştireceği toplantıya kamera ve fotoğraf makinası alınmayacaktır. Toplantıya sadece Sarı Basın Kartı sahipleri dinleyici olarak katılabilecektir. Fotoğraflar müşavirilikçe servis edilecektir. Canlı yayın için TRT frekanskı bildirilecektir. Bilgilerinize sunulur." ZÜBEYDE KAHVECİ



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.