LADİK'İN DOĞASI KORUNACAK

LADİK'İN DOĞASI KORUNACAK
Ladik doğayı ve çevreyi koruma derneği başkanı Hüseyin MUTLU yaptığı konuşmada

“Belediye başkanlığı, ilçe milli eğitim müdürlüğü, ilçe gençlik ve spor müdürlüğü ile diğer resmi kurumlarımızın proje aşamasında destek vereceği bir projeye başlamış bulunmaktayız" dedi.


Belediye Düğün salonunda yapılan toplantıya; İlçe Kaymakamı M.Furkan SANCAKTUTAR, Belediye Başkanı Selim ÖZBALCI, Garnizon komutanı Çağlar SAKİNCİ, İlçe emniyet müdürü Şahin OKYAZ Belediye Başkan Yrd. Seyit Ahmet SULUBEY, AK Parti İlçe Başkanı Fikret BAŞTAN, İlçe milli eğitim müdürü Aykan SANCI, İlçe gençlik spor müdürü Fahri KAYGUSUZ, Kent konseyi başkanı Ersin ERTAN ile kamu kurum ve kuruluşların amirleri katıldı.

Ladik doğayı ve çevreyi koruma derneği başkanı Hüseyin MUTLU "Öncelikle bu projeye destek veren gençlik ve spor bakanlığına Ladik'li gençler adına teşekkür ediyorum. Gençlik projesi 9 ay sürecek bir projedir. Bütçesi 80.000 TL olacak ve faaliyet alanı sağlıklı yaşam ve spor olacaktır. Projenin hedef grubu özellikle ilçemiz okullarındaki öncelikli öğrenciler olmak üzere 15-29 yaş arası gençler olacaktır.

Buradaki amacımız gençlerin evrensel ve insani değerlere sahip milli ve manevi değerlerine bağlı, çevreye saygılı, bilgi özgüven sahibi, girişimci.toplumsal hayata aktif katılan,temel hak ve hürriyetleri etkin biçimde kullanan uluslar arası alanda akranlarıyla rekabet edebilecek sağlık ve spor ilişkisini benimsetmek olacaktır.Bunun yanı sıra projenin birde özel amacı şudur ki 15-29 yaş arası gençlerimizin bireysel olarak kendileri ve toplumla olan bozuk ilişkilerini bağımlılık ve travma şeklindeki sorunsallarının sistematik şekilde seminer konferans,ve sportif faaliyetler ile azaltılması yada tamamen yok edilmesidir.

Bu proje kapsamında konferanslar, trekking, gençlik kampları düzenlenecek hedef gruptaki 150 gencimiz projeden faydalanarak eğitimlerimizden geçirilecektir. Bu anlamda ben tekrar projemizi tanıtma toplantımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum ve bütün resmi dairelerden yardım ve destek bekliyorum “ şeklinde konuştu.

Toplantıya katılanlar bu projeyi çok beğendiklerini ve mutlaka destek verileceğini belirttiler. Fahrettin Koçyiğit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.