46 Yıllık Suları Kesilen Muhtarlar Tepkili

46 Yıllık Suları Kesilen Muhtarlar Tepkili
Vezirköprü'nün Aydınlı mahallesi Muhtarı Rasim Çapkın, Doyran Mahallesi Muhtarı Cavit Türkmen, Paşa Mahallesi Muhtarı Aslan Ak, Karapınar Mahallesi Muhtarı İdris Türkoğlu..

Mhamatlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Gürbüz, Kargucak mahallesi muhtarı Hasan Çiğdem, Yurtdağı mahallesi muhtarı Metin Çankaya, Ayvalı Mahallesi Muhtarı Hasan Ortakçı, Başalan Mahallesi Muhtarı İbrahim Özkan, Boğa Mahallesi Muhtarı Süleyman Keskin, Kavakpınarı Mahallesi muhtarı Nihat Doruk ve Kuyaş Mahallesi Muhtarı Reşit Kale 46 yıldır kullandıkları içme sularının kesilmesine sert tepki gösterdiler.

Muhtarlar, Belediye Meclis Üyesi olmasından kaynaklı siyasi nüfuzunu kullanan Hüseyin Ünlü'nün 12 mahallenin kullandığı suyu, Kızılcakoru mahallesi ne ait yaylada bulunan 10 haneye aktarılmasını sağladığını iddia ettiler.

Sularını geri almak için her türlü mücadele ye hazır olduklarını ifade eden muhtarlar, sorunlarının çözümü için tüm yetkilileri göre ve çağırdılar.
Telefon ile görüştüğümüz Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Ünlü : "Kesinlikle iddiayı kabul etmiyorum. Konuya ba his olan suyun bakım ve onarımını zor koşul larda olduğundan dolayı ismi geçen köylerimiz geçmişte DSİ'ye suyu kullanmayacakları yönünde dilekçe vere rek içme sularını Duraç Barajından aldılar" dedi. Vezirköprüözlem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.