SEN ZORU SEVERSİN SAMSUNSPOR !

SEN ZORU SEVERSİN SAMSUNSPOR !
Kırmızı beyazlılar ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor ile bugün deplasmanda karşı karşıya geliyor. Her iki takım içinde büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi nefesler tutuldu...

Ptt 1.lig'de Samsunspor zorlu deplasmanda Kayserispor ile karı karşıya geliyor. Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi geri sayım başladı. Kadro kalitesi ile dikkatleri üzerine çeken Kayserispor karşısında galibiyet arıyan Kırmızı beyazlılar en çok ön plana çıkan oyuncusu ise Nijeryalı Umar.




NEFESLER TUTULDU
Samsunspor bugün deplasmanda Kayserispor'a konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta Boluspor'u son dakikada attığı golle geçen Kırmızı beyazlılar zorlu deplasmanda puan yada puanlar arıyor. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has stadyumunda saat 18.30'de başlayacak mücadelede Hakan Ceylan düdük çalacak. Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi nefesler tutuldu.



SAMSUNSPOR'UN EN BÜYÜK KOZU UMAR
Kırmızı beyazlı Ekipte zorlu deplasman öncesi tek eksik sakatlığı bir türlü düzelmeyen Canberk Aydın. Özellikle Boluspor karşılaşmasında gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Nijeryalı yıldız futbolcu Aminu Umar bu deplasmanda da Samsunspor'un en büyük kozu olurken Kırmızı beyazlıların son iki maçında fileleri üç kez havalandıran Eldin Adiloviç ise en büyük gol silahı.



BU LİGDE KOLAY MAÇ YOK
Zorlu karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Erhan Altın Ptt 1.lig'de hiç bir maçın kolay olmaıdığını belirterek,"Bu ligde her takım bir birini yenebiliyor. Bu nedenle rakibimizin kadrosuna bakmadan sahada 90 dakika mücadele vereceğiz. Benim futbolcularıma olan güvenim her zaman olduğu gibi sonsuz. Samsun'a puan yada puanlarla dönmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.