"KAYSERİ'YE KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ"

"KAYSERİ'YE KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ"
Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, Kayseri deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini belirterek, "Takımda her şey yolunda. Kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR
PTT 1'inci Lig'in 4'üncü haftasında pazar günü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Samsunspor, yaptığı son idmanla hazırlıklarını tamamladı. Zorlu mücadelenin taktiği üzerinde duran teknik direktör Erhan Altın, oyuncularına topa daha fazla sahip olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Kayserispor'un ligin güçlü ekiplerinden olduğunu belirten teknik direktör Erhan Altın, zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini söyledi.

KAYSERİYE UMUTLU VE İDDİALI GİDİORUZ
Her geçen gün daha iyiye gittiklerini söyleyen Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Erhan Altın, "Rakibimiz kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Ancak biz de takım olma yolunda sürekli aşama kaydediyoruz. Kayseri'ye umutlu ve iddialı gidiyoruz. Takımda her şey yolunda. Amacımız bu zorlu deplasmanda iyi bir mücadele ortaya koymak ve istediklerimizi sahaya yansıtabilmek. Ben Samsun'a güzel bir sonuçla döneceğimize inanıyorum. Tek hedefimiz galibiyet olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.