'YENİ DÖNEMDE ÖNCÜ TÜRKİYE'

'YENİ DÖNEMDE ÖNCÜ TÜRKİYE'
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş partisinin Yakakent İlçe Danışma Toplantısı'na katıldı.

Başkan Köktaş, " Türkiye'nin gücüne güç katacağı bu dönem, milletimizin refahının daha da arttığı, demokratik ve öncü Türkiye'nin inşa edildiği parlak bir dönem olacaktır." dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş partisinin Yakakent İlçe Danışma Toplantısı'na katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Yakakent İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu, ilçe teşkilatının yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ise belediyenin gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ile ilgili sunumunu yaptı.

Toplantının değerlendirme ve gündeme dair konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, her alanda gerçekleştirdiği icraatlar la milletimizin gönlünde taht kuran AK Parti girdiği 9 seçimi de kazanarak, kırılması çok zor olan bir rekora imza attığını söyledi.

Başkan Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti 14 Ağustos 2001'de bizzat milletimizin kurduğu bir partidir. Bu parti, bu hareket ve bu kadro milletin rotasından başka rota tanımadı. Bundan sonra da tanımayacak.
Bizi demokrasi yolundan ilerleme yolundan kalkınma yolundan alıkoymak isteyenler oldu. Tahriklerle, kirli senaryolarla Türkiye'yi karanlık mecralara sevk etmek isteyenler oldu. Milletimizin desteği ile hiçbirine boyun eğmedik, dik durduk, boynumuzu bükmedik, başımızı öne eğmedik.
Artık ülkemiz kurumsallaşma yolunda, demokratik kazanımlarından asla taviz vermeden yoluna devam ediyor.

13 yıl milletimizin ve dünya mazlumlarının umudu olarak yoluna devam eden AK Parti, 10 Ağustos tarihinde milletimizin büyük bir teveccühü ile Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 12.Cumhurbaşkanı seçilmesi ile birlikte ülkemizin yeni bir döneme adım atmasını sağlamıştır. Yeni dönemde halk tarafından seçilen bir Cumhurbaşkanı ile Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte bu yeni dönem ülkemizin geçmiş 12 yılda elde ettiği kazanımların üstüne daha büyük kazanımlar elde edeceği bir dönem olacaktır. Türkiye'nin gücüne güç katacağı bu dönem, milletimizin refahının daha da arttığı, demokratik ve öncü Türkiye'nin inşa edildiği parlak bir dönem olacaktır.

Her alanda gerçekleştirdiği icraatlarla milletimizin gönlünde taht kuran AK Parti girdiği 9 seçimi de kazanarak, kırılması çok zor olan bir rekora imza atmıştır. AK Parti 13 yılda Türkiye'nin siyasi ve ekonomik istikrarını sağlamış, 12 yılda 3 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 referandum ve son olarak ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden tartışmasız açık ara birinci çıkarak milletin desteğini kazanmıştır. Bu başarılar AK Partili kadroları rehavete sevketmemiş ilk günkü heyecandan daha fazla bir heyecanla millete hizmet yolunda geceli gündüzlü bir çalışma içerisinde ülkemizi 2023 hedeflerine yaklaştırmanın gayreti içerisinde olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir." diyerek sözlerine son verdi.

Toplantıya ayrıca İl Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman, İl Ar-Ge Başkanı Hakan Ay, İlçe koordinatörleri Ahmet Özden, Süleyman Tural, Mehmet Yılmaz, Mahalle Başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı. Engin Deniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.