KUPAYI BIRAK LİGE BAK !

KUPAYI BIRAK LİGE BAK !
Samsunspor'da Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçının ardından gözler yeniden lige çevrildi. Kırmızı beyazlılar zorlu Kayseri deplasmanından puan yada puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

TEK HEDEF PUAN YADA PUANLARLA DÖNMEK
Kırmızı beyazlılar'da Ziraat Türkiye kupasının ardından gözkler yeniden lige çevridli. Pazar günü ligin en büyük şampiyonluk adaylarından gösterile Kayserispor'a konuk olacak Samsunspor'da tüm hesaplar bu zorlu deplasmandan puan yada puanlarla dönemek. Teknik direktör Erhan Altın özellikle rakip Kayserispor'un ileri uçtaki etkili gol silahlarını durduruma hesapları yapıyor.


UMAR VE MBİLLA DİNLENDİRİLDİ
Zorluk derecesi üst seviyede olan karşılaşma öncesi Samsunspor'da sakatlıkları düzelen Recep Niyaz ve Soner Şahin gibi oyuncuların yeniden takıma dönmesi büyük mutluluk yaşatırken defans hattındaki Ercan Yazıcı'nın da kupa maçında ki başarı performansı Teknik heyetin yüzünü güldürdü. Kırmızı beyazlıların yabancı oyuncuları Mbilla ve Umar'ın ise kupa maçında dinlendirildi.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Öte yandan Kırmızı beyazlı ekipte zorlu Kayseri deplasmanı hazırlıkları başladı. Nuri Asan Tesislerinde Teknik direktör Erhan Altın nezaretin gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonraı gruplara ayrılan futbolcular 5'e 2 orta oyunu oynadılar. Antrenmanın son bölümünde ise Samsunspor'lu oyuncular kütür fizik ve istasyon çalışması yaptılar. Kırmzı beyazlılar'da hazırlıklar bugün kaldığı yerden devam edecek. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.