SARICAOĞLU'NDAN İKİZ'E ZİYARET

SARICAOĞLU'NDAN İKİZ'E ZİYARET
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri Havza Kaymakamı Alper Tanrısever ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz makamında ziyaret etti.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve beraberindekiler ilk olarak Havza Belediye Başkanı Murat İkizi makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ederek ilçelerinde yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'in Havza için yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek; “ Sayın Başkanım bölgede örnek gösterilen hizmetlere imza attı. Bizlerde Sayın Başkanımın bilgi ve deneyimlerinden yaralanmak adına sık sık bir araya gelmekteyiz. Her iki ilçe kardeş bizlerin ve halkımızın gözünde bu böyle. İlçelerimiz için yapılacak her şeyde ortak hareket etmek için fikir alışverişini önemsiyor ve fırsat buldukça kendi aramızda istişare yapıyoruz.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise yapmış olduğu konuşmada birlikteliğin önemine işaret ederek; “ Havza ve Kavak birbirine kayık iki kardeş ilçe. Bizlerin ayrımız gayrımız yok. Havza Belediyesi olarak elimizden gelen tüm imkanlar ile Kavak Belediyemizin yanındayız ve yanında olacağız. “ dedi.

İkiz, Sarıcaoğlu ve beraberindekiler daha sona Havza Kaymakamı Alper Tanrısever'i makamında ziyaret ettiler.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kaymakam Tanrısever'e kavak Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler vererek; “ Size yeni görevinizden dolayı başarılar diliyorum. Aslen Kavaklı olsam da 20 yıl hizmet ettiğim Havza benim için ikinci memleketim. İnşallah sizleri de Kavak'a bekliyorum.” Dedi.

sona Havza Kaymakamı Alper Tanrısever İkiz ve Sarıcaoğlu ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “Kavak komşu ilçe olması nedeni ile bizler için önemli. Nezaketinizden ötürü sizlere teşekkür ederim. “ dedi. Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.