KUPA AŞKINA

KUPA AŞKINA
Kırmızı beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında bugün deplasmanda Sportoto 3.lig ekiplerinden Yeni Diyarbakırspor ile karşı karşıya geliyor.

Kupada rakip Yeni Diyarbakır. Kırmızı beyazlıların Ziraat Türkiye Kupası 2. tur karşılaşmasında bugün zorlu deplasmanda Yeni Diyarbakırspor ile karşı karşıya geliyor. Son iki sezondur kupaya ikinci turda havlu atan Samsunspor bu mücadelede'de sahaya genç ağırlıklı bir kadroyla çıkması planlanıyor.




NEFESLER TUTULDU
Ziraat Türkiye kupası 2. tur maçında Samsunspor deplasmanda Sportoto 3.lig ekiplerinden Yeni Diyarbakır'a konuk oluyor. Saat 16.00'da Diyarbakır Atatürk Stadyumunda başlayacak karşılaşma öncesi nefesler tutuldu. Kırmızı beyazlılar kupaya son iki sezondur 2. turda havlu atarken bu karşılaşmada'da sahada genç ağırlıklı bir kadroya çıkması planlanıyor. Zorlu karşılaşma Samsunspor'da gözler genç oyuncularda olacak.



ALTIN OYUNCULARINA GÜVENİYOR
Özellikle yeni sezon'da bir çok oyuncunun fazla forma şansı bulamadığını ve kupa maçının kendileri için bu anlamda büyük bir avantaj olduğunu belirten Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Erhan Altın,"Genç arkadaşlarımıza bu karşılaşmada forma şansı vereceğiz. 90 dakika boyunca sahada güzel şeyler yapmak isteyen ve izleyenlere keyifli bir maç seyrettireceğiz. Benim oyuncularıma olan güvenim her zaman olduğu gibi şimdide sonsuzdur" dedi.

SAHNE GENÇLERDE
Öte yandan Kırmızı beyazlılar'da Boluspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular Kupa maçı için Diyarbakır'a götürülmedi. Samsunspor'da zorlu mücadele öncesi genç oyuncuların tümünün forma giymesi bekleniyor. Özellikle oyuna sonradan dahil olduğunda başarılı bir grafik çizen genç Armağanın ve son iki sezondur pek fazla forma şansı bulamayan Ercan Yazıcı'nın bu maçtaki performasnları en çok merak edilenler arasında yer aldı. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum