3 Puan Herkesi Mutlu Etti

3 Puan Herkesi Mutlu Etti
Kırmızı beyazlıalrın Başkan Emin Kar 90+3'de gelen 3 panın kendileri için çok önemli olduğunu ve bundan sonraki haftalarda daha iyi yerlere geleceklerini belirtti.

SON DAKİKALARDA GELEN 3 PUAN
Samsunspor Başkanı Emin Kar son oynanan Boluspor karşılaşmasını değerlendirdi. Özellikle son saniyelerde gelen galibiyet golünün kendilerini gerçekten mutlu ettiğini beirten Başkan Kar,"Rakibimiz karşısında iki defa öne geçmemize rağmen bu avantajımızı iyi kullanamadık. Ancak son dakikalarda gelen penaltı golüyle zorlu bir karşılaşmayı 3 puanla kapattığımız için sevinçliyiz" dedi.

MADDİ SORUNLARI UNUTMAMALIYIZ
Samsunspor'un halen maddi anlamda sıkıntılı günler geçirdiğinide belirten Kırmızı beyazlıların Başkanı Emin Kar,"Bir galibiyet malesef ekonomik sıkıntıları unutturmuyor. Önümüzdeki günlerde eski borçların alacaklıları yine kapımıza dayanacak. Bu gerçekleri unutmamamız gerek. Şampiyonluk yolunda taraftarlarımızdan tek istesğimiz Passolig almaları ve bizleri yalnız bırakmamaları" diye konuştu.

BU LİG SÜRPRİZLERE AÇIKTIR
Bu ligin her zaman zor ve sürprüzlere açık olduğunuda dile getiren Başkan Kar,"Her sezon olduğu gibi bu sezonda Ptt 1.lig sürprizlerle dolu. Şampiyonluğa oynayan takımlar deplasmanda kazanıp evinde yenilebiliyor.Bu nedenle yeni oyuncularla takımımıza biraz daha zaman verilmeli bence. Ümit ediyorumki takımımız 6. hafta'da tam istenilen düzeye gelecek ve güzel futboluyla izleyenlere keyif verecekti" şekline konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.