VALİ'Yİ KURTARAMADI!

VALİ'Yİ KURTARAMADI!
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, valiler kararnamesi ile Samsun'dan Diyarbakır'a atanan Vali Hüseyin Aksoy için düzenlediği veda kokteylinde ilginç açıklamalarda bulundu.

ANKARA'YA GİTMİŞLEr
Vali Aksoy'un Samsun'dan gitmemesi için Ankara'da girişimleri olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, "Vali Aksoy'un Samsun'dan ayrılmasına yönelik bir kararname hazırlığı içerisinde olunduğunu öğrendiğimizde İl Başkanımız Fuat Köktaş ile birlikte Ankara'ya gittik.'Olmaz, bu çok yanlış bir iş' dedik. Dediler ki, 'bizim ona ihtiyacımız Samsun'dan daha fazla var. Diyarbakır gibi bizim ülkemizin çok hassas bir noktasında bizim Türkiye genelinde kendi kişiliği çakışmış, kendi kişiliği ile özdeşleşmiş bir Diyarbakır yönetimine ihtiyaç duyuyoruz" dedi.

BAKAN-VEKİL-BAŞKAN
Karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde idareciliğe önem verdiğinin altını çizen Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "Samsun Valiliği'ne 4 Haziran 2010 tarihinde başladım ve o tarihten itibaren de burada görevimi en iyi şekilde yapabilmenin gayreti içersinde oldum. Gerek bakanlarımız, milletvekillerimiz ile gerek başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere yerel yönetimlerimiz ile, sivil toplum örgütlerimiz ile odalarımız ile uyum içerisinde ve karşılıklı sevgi, saygı içersinde çalışmalarımızı yapmaya gayret ettik" diye konuştu.

SİYASETİN GEREĞİ
Vali Hüseyin Aksoy'un Samsun'da görev yaptığı dönem boyunca Samsun'da asayiş, işsizlik, göç ve üretime dönük yatırımın yapılmaması başta olmak üzere, toplumu ilgilendiren sorunların çözümü için hangi projeyi hayata geçirdiği ve kamu kaynaklarının verimli kullanılması noktasında nasıl bir misyon üstlendiği bilinmezken, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy hakkında, gider ayak yapılan bu açıklamalar siyasetin bir gereği olarak görüldü. Vali Aksoy saat 14.00'de Valilik önünde düzenlenecek olan uğurlama töreninin ardından Samsun'dan ayrılacak. Adem Çiçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum